Explore Scan

Voor het eerst echt met HR aan de slag of tot nu toe het er “een beetje bij” gedaan? Met onze HR-expertise gaan we op ontdekkingsreis in jouw eigen organisatie. De Explore Scan geeft je inzichten over jouw eigen (HR-)organisatie, de obstakels die groei belemmeren èn hoe deze opgelost kunnen worden.

Ready to bring your company to the next level?!

Human Resources Lab | Judith Taanman

Klinkt dit herkenbaar?

Stel je eens voor dat;

Human Resources Lab | Judith Taanman
Human Resources Lab | Judith Taanman

De Explore Scan

De Explore Scan geeft jou een duidelijk en concreet inzicht in jouw (HR) Organisatie. Wat gaat er goed, en wat kan (of moet) verbeterd, aangescherpt of veranderd worden om verbinding te creëren en jouw en groeidoelstellingen te behalen. 

Dé HR business partner voor het MKB

What To Expect?

Met de juiste focus kun jij aan je organisatie werken, om de juiste medewerkers aan je te verbinden en boeien die jou helpen bij het verder bouwen aan jouw bedrijf. Dat betekent niet alleen blije mensen en een inspirerende werkbeleving, maar ook meer continuïteit en omzet!

Explore Pack

What's included?
2.895 ex BTW (eenmalig)
  • Diepte interview van 1 uur met eigenaren
  • 6-8 interviews van 0,5 uur met medewerkers en managers
  • Grondige analyse van de HR organisatie op verschillende gebieden*
  • Concreet en praktisch plan van aanpak op 1A4
  • Advies voor korte, middellange en lange termijn acties om je organisatie te versterken.

Toelichting grondige analyse: o.a. administratie, compliance, arbo, salaris en functies, arbeidsvoorwaarden en contracten

Referenties

What others say about us

Onze Andere Diensten

Engage: HR As A Service

HR Management, advies en support. Online, whatsapp, telefonisch, live op kantoor of een mix, HR as a Service is de toepasbare op jouw behoefte, op de manier, en het moment dat jóu dat het beste uitkomt.​

Engage

Blije mensen zijn gemotiveerder, productiever en meer betrokken bij een organisatie. Met gedeelde doelen en verantwoordelijkheid, onze HR Expertise en de juiste mindset, creëren of verbeteren we jouw unieke employee journey aan de hand van hands-on oplossingen. Samen zorgen we voor verbinding, zodat jij met jouw bedrijf of afdeling meer impact kan realiseren.
START TO ENGAGE

Excel: Leiderschap

We onderzoeken jouw persoonlijke en zakelijke uitdagingen en zetten deze obstakels om naar overwinningen. Zodat jij de beste keuzes kunt leren maken voor jouw werkgeluk en jouw leven.

Excel

De groei van jouw organisatie gaat hand in hand met de ontwikkeling van jou èn je team. Samen zetten we jouw interne uitdagingen om in overwinningen, en geven jou en jouw team vanuit verantwoordelijkheid, dé tools in handen om obstakels te overwinnen, te dealen met tegenslagen, zelfbewustheid over talent en persoonlijkheid te creëren, en regie te voeren over het eigen groeipad.
KEEP EXCELLING

samen streven wij naar werkgeluk

Dus, laten we aan de slag gaan!

Human Resources Lab | Judith Taanman