1-1Mentoring by HRLab

Are you ready for succes?

Jouw individuele carrière naar “the next level” brengen in 6 maanden?

Full Focus op jezelf met onze complete aandacht op jouw unieke en persoonlijke situatie en individuele wensen?

Wil je leren hoe je weer regie pakt over je eigen werkgeluk, en op een intensieve manier ècht met jezelf aan de slag wilt gaan, met complete commitment aan jezelf door jou en van ons?

Dan is onze 1 op 1 Mentoring voor jou!

Ben jij dit?

 • Je wilt niet alleen maar carrière maken en geld verdienen. Je wilt je ultieme werkbeleving creëren zonder in te leveren op je authenticiteit en waarden.
 • Je wilt niet alleen “gewoon’ een leuke baan. Je wilt impact creëren en van waarde zijn voor een organisatie èn jezelf.
 •  Je wilt een concreter plan om jouw doelen te behalen en aan te laten sluiten op jouw organisatie.
 • Je wilt niet alleen maar taken afronden en racen tegen de klok om alles af te krijgen. Je wilt vrijheid, vreugde en vervulling ervaren in je dagelijkse leven.
 • Je wilt niet alleen groeien als mens en ondernemer/werknemer. Je wilt jezelf uitdagen om je volledige potentieel te maximaliseren en je bent bereid jezelf hier voor langere termijn aan te committeren.

Je hebt alleen geen flauw idee hoe je dat aanpakt….

Here it is... Mentoring by HRLab

Onze 1 on 1 Mentoring is ons meest individuele en intensieve 6 maanden programma dat ondernemers en medewerkers uitdaagt, aanmoedigt en ondersteunt om hun maximale potentie te benutten in hun carrière en leven. Het is een intensief, actiegericht en super praktisch programma wat er op gefocust is om vanuit verantwoordelijkheid en zelfkennis je volledige potentieel te ontketenen. 1 op 1 met geen afleiding van andere deelnemers. Door de juiste aangereikte tools word je in staat gesteld om dit te implementeren en verdere opvolging te geven in je leven.

Mentoring by HRLab is er niet alleen op gericht dat jij als individu sterker in het leven staat, maar ook om vanuit jouw authentieke kracht en unieke talenten op de voorgrond te treden en om met meer energie en zelfvertrouwen in het leven te staan!

Rosalie Ywema

Dit is wat Rosalie Ywema zei over "Mentoring by HRLab"

Ik kan onmogelijk onder woorden brengen hoeveel Judith voor mij betekent. Ze is een enorme inspirator; hoe ze in het leven staat maar ook hoe ze dingen aanpakt. Ze stelt onwijs goede en lastige vragen waardoor je tot nieuwe inzichten komt. Ze vertelt fijne persoonlijke voorbeelden en geeft handige tips waardoor je er zelf mee aan de slag kunt gaan. Ik vind Judith een ontzettend leuke vrouw, met haar fijne humor en prettige aanpak. Ik werk al jaren samen met haar en ik zou eerlijk gezegd niet weten wie ik zou zijn geweest zonder haar. Als er iemand is die ik zou aanraden om je door te laten coachen is dat wel Judith!”

Waar werken we aan in “Mentoring by HRLab”?

Werk in “Mentoring by HRLab” intensief aan je individuele leiderschapsontwikkeling en zelfbewustheid, zodat je vanuit zelfverzekerdheid, authenticiteit en jouw unieke individuele visie, waarden en talent gerichte keuzes maakt, en een grotere impact kunt maken op je eigen werkend leven èn, dat van anderen. 

Denk aan:

Mai Matsumoto, HR Manager bij Oedipus Brewery, zei het volgende over “Mentoring by HRLab”

“Judith is een zeer positief persoon. Ze is altijd heel betrokken, empathisch, zeer ondersteunend en deskundig. Elke keer nadat ik Judith heb ontmoet, voel ik me zelfverzekerder. De coaching heeft impact gehad op zowel mijn professionele als privéleven. Ik kan Judith sterk aanbevelen om mee te werken!”

Mentoring by HRLab is uniek…

Mentoring by HRLab is het individuele mentoring programma wat intensieve 1 op 1 begeleiding, accountability en maatwerk op een unieke wijze combineert. Met onze kennis over werkgeluk, people en mindset, een flinke dosis humor en enorme toewijding en no bullshit mentality brengen we je helderheid over jezelf en daag ik je uit vanuit jouw kern, jouw ultieme werkbeleving te creëren en je eraan te houden.

We onderzoeken jouw persoonlijke en zakelijke uitdagingen en zetten deze obstakels om naar overwinningen. Ik daag je uit om naar jezelf te kijken en spreek je aan op je verantwoordelijkheid, het gedrag dat je laat zien en confronteer je met eerlijke en zuivere feedback.

In de 8, 1 op 1 sessies sta ik continue naast je bij het bepalen van jouw richting op basis van jouw persoonlijke blueprint en vertalen we dit naar een concreet actieplan. Je hebt mij on speed dail, en kunt me benaderen voor elk obstakel en bij elke onzekerheid. Ik laat je wegen zien die je nog niet bewandeld hebt en help je op basis van je eigen inzichten keuzes te maken. Keuzes die bijdragen aan jouw (werk)geluk doordat ze aansluiten op jouw (voor)waarden en gewenste leven!

Klinkt goed, maar wat kost dat?

De investering voor het intensieve Mentoring by HRLab programma is:

Mentoring by HRLab € 4.775- excl BTW 
(Betaling in termijnen is mogelijk)

Wat zit er allemaal in?

Judith taanman-Veenstra

Even voorstellen!

Human Resources Lab | Judith Taanman

Judith Taanman-Veenstra, oprichter van Human Resources Lab, heeft een passie voor mens en ontwikkeling. Door al jaren in het MKB werkveld te hebben gewerkt als HR manager, heeft zij vanuit de eerste hand gezien hoe de dynamiek tussen werkgevers en werknemers werkt. De vraagstukken, de problematiek, maar ook de zorg aan beide kanten en de wens naar werkgeluk. Zij heeft het haar missie gemaakt om HR en ontwikkeling van medewerkers en ondernemer te veranderen, zodat zij vanuit eigen verantwoordelijkheid en kracht, keuzes kunnen maken die hun ultieme (werk)leven ondersteunen. Zelf heeft Judith met meerdere tegenslagen te maken gehad die haar hebben gesterkt in het kiezen voor wat echt belangrijk is. Je leert dus ook niets wat zij zelf niet gedaan heeft.

Het is haar unieke kracht om in tijden van groei en verandering, zowel ondernemer als werknemer al 20 jaar te voorzien van praktische handvatten om de verandering succesvol te begeleiden. Door organisatie en individu te ‘empoweren’ om onzichtbare obstakels de baas te zijn en hetgeen uit te spreken wat niet uitgesproken wordt, begeleidt zij hen vanuit hun eigen unieke kern naar een gelukkiger en betekenisvoller, werknemer- en werkgeverschap.

Nog vragen over dit programma? Dit zijn de meest gestelde vragen:

 1. Hoe weet ik of dit ècht wat voor mij is? – Ben je op zoek hoe je je (werk)geluk echt naar the next level kunt brengen? Heb je behoefte aan 1 op 1 aandacht, ben je gecommitteerd aan jezelf en onze afspraken en werk je liever niet in een groep, dan is dit programma iets voor jou.
 2. 1 op 1, wat betekent dat? – Bij mij betekent dat maatwerk. We gaan alleen met jouw doelen, en plannen aan de slag en maken ruimte voor je vrij zodat je ons altijd en snel kunt bereiken. Ik sta naast je, de hele weg en help je bij alle obstakels die je tegenkomt, maar schroom ook niet om je af en toe vooruit te duwen als dat nodig is.
 3. Kan Mentoring by HRLab door zowel ondernemers als particulieren gevolgd worden? – Ja, zowel ondernemers, managers, leiders als medewerkers kunnen aansluiten, maar ook als particulier ben je van harte welkom. Tip: vanuit een werkomgeving is het mogelijk om “Mentoring By HRLab” af te trekken van de belasting.
 4. Wij willen met meerdere medewerkers van hetzelfde bedrijf meedoen, kan dat in dezelfde sessie? – Ja dat kan, maar dit is geen groepstraject. Je kunt dus met meerdere medewerkers van hetzelfde bedrijf mee doen, maar het blijven wel individuele trajecten, aandacht, planning en maatwerk en tijdsbesteding.
 5. Kan ik in termijnen betalen? – Ja, we denken graag met je mee in een betaalplan als jij die behoefte hebt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
 • Ben jij toe aan de volgende stap?
 • Ben je klaar met wachten en ben je klaar voor actie?
 • Wil jij niet langer wachten om je eigen ultieme werkbeleving te creëren?

Als je wilt leren hoe je weer regie pakt over je eigen werkgeluk, en ècht met jezelf aan de slag wilt gaan, meld je dan nu aan voor jouw gratis engagement call om te ontdekken of wij bij elkaar passen.

Wat zijn de vervolgstappen.?

Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Ready voor een gratis engagement call?

Als je wilt leren hoe je weer regie pakt over je eigen werkgeluk, en ècht met jezelf aan de slag wilt gaan, meld je dan nu aan voor jouw gratis engagement call om te ontdekken of wij bij elkaar passen.

Human Resources Lab | Judith Taanman