1-1Mentoring by HRLab

Are you ready for succes?

Ik help je in 6 maanden jouw HR positie verstevigen, zodat jij met HR nóg meer impact kunt maken!

Samen met complete aandacht en full focus werken aan jouw unieke en persoonlijke situatie en individuele wensen?

Wil je leren hoe je vanuit authenticiteit regie pakt over je eigen werkgeluk en HR positie, zodat je HR echt op de kaart kunt zetten en impact maakt binnen jouw organisatie met het werk wat jij doet?

Dan is onze 1-1 mentoring voor HR Profs wat voor jou!

Ben jij dit?

 • Je wilt niet alleen maar carrière maken en geld verdienen. Je wilt je eigen ultieme HR werkbeleving creëren zonder in te leveren op je authenticiteit en waarden.
 • Je wilt niet alleen “gewoon’ een leuke baan. Je wilt impact creëren en van waarde zijn voor een organisatie èn jezelf.
 •  Je wilt een concreter plan om jouw doelen te behalen en aan te laten sluiten op jouw organisatie.
 • Je wilt niet alleen maar taken afronden en racen tegen de klok om alles af te krijgen. Je wilt plezier en vervulling ervaren in je dagelijkse leven.
 • Je wilt niet alleen groeien als HR Professional. Je wilt jezelf uitdagen om je volledige potentieel te maximaliseren en je bent bereid jezelf hier voor langere termijn aan te committeren.

Je hebt alleen geen flauw idee hoe je dat aanpakt….

Here it is... Mentoring by HRLab

Onze 1 on 1 Mentoring is ons meest individuele en intensieve 6 maanden programma dat HR professionals uitdaagt, aanmoedigt en ondersteunt om hun maximale potentie te benutten in hun carrière en leven. Het is een intensief, actiegericht en super praktisch programma wat er op gefocust is om vanuit verantwoordelijkheid en zelfkennis je volledige potentieel te ontketenen. 1 op 1 zonder afleiding van andere deelnemers. Door de juiste aangereikte tools word je in staat gesteld om jouw plan verdere opvolging te geven.

Mentoring by HRLab is er niet alleen op gericht dat jij als HR professional groeit, maar ook om vanuit jouw authentieke kracht op de voorgrond te treden en om met meer energie en zelfvertrouwen in het leven te staan!

Carolyn van Bunschoten, HR Manager Vaneeghen Nutrition

Dit is wat Carolyn heeft ervaren:

Het traject bij judith heeft best of both worlds: Business and personal coach in een. Alle persoonlijke zaken die ik besprak, stonden in directe verbinding met de business cases die op mijn pad kwamen waardoor ik in de praktijk toegespitst met een en ander aan de slag kon gaan. Judith heeft stapels aan ervaring in HR en verliest niet uit het oog hoe belangrijk het is om naar de behoeften van de individuele organisatie te kijken en daarop te kalibreren vanuit de HR rol. Op dat vlak heeft ze me enorm weten te verrijken. Ik ken mezelf beter, kan beter loslaten en weet beter waar ik impact kan maken.” 

Waar werken we aan in “Mentoring by HRLab”?

Werk in “Mentoring by HRLab” intensief aan je individuele leiderschapsontwikkeling en zelfbewustheid, zodat je vanuit zelfverzekerdheid, authenticiteit en jouw unieke individuele visie, waarden en talent gerichte keuzes maakt, en een grotere impact kunt maken op je eigen werkend leven èn, dat van anderen. 

Denk aan:

Mai Matsumoto, HR Manager bij Oedipus Brewery, zei het volgende over “Mentoring by HRLab”

“Judith is een zeer positief persoon. Ze is altijd heel betrokken, empathisch, zeer ondersteunend en deskundig. Elke keer nadat ik Judith heb ontmoet, voel ik me zelfverzekerder. De coaching heeft impact gehad op zowel mijn professionele als privéleven. Ik kan Judith sterk aanbevelen om mee te werken!”

Mentoring by HRLab is uniek…

Mentoring by HRLab is het individuele mentoring programma wat intensieve 1 op 1 begeleiding, accountability en maatwerk op een unieke wijze combineert. Met onze kennis over werkgeluk, people en mindset, een flinke dosis humor en enorme toewijding en no bullshit mentality brengen we je helderheid over jezelf en daag ik je uit vanuit jouw kern, positie te pakken en je eraan te houden.

We onderzoeken jouw persoonlijke en zakelijke uitdagingen en zetten deze obstakels om naar overwinningen. Ik daag je uit om naar jezelf te kijken en spreek je aan op je verantwoordelijkheid, het gedrag dat je laat zien en confronteer je met eerlijke en zuivere feedback.

In de 6, 1 op 1 sessies sta ik continue naast je bij het bepalen van jouw richting op basis van jouw HR visie en vertalen we dit naar een concreet actieplan. Je hebt mij on speed dail, en kunt me benaderen voor elk obstakel en bij elke onzekerheid. Ik laat je wegen zien die je nog niet bewandeld hebt en help je op basis van je eigen inzichten keuzes te maken. Keuzes die bijdragen aan jouw (werk)geluk, positionering èn het behalen de HR doelen binnen jouw organisatie!

Klinkt goed, maar wat kost dat?

De investering voor het 1-1 mentoring programma is:

Mentoring by HRLab € 4.997- excl BTW bij betaling in 1 keer. 
(Betaling in termijnen is mogelijk)

Wat zit er allemaal in?

Judith taanman-Veenstra

Even voorstellen!

Judith Taanman-Veenstra, oprichter van Human Resources Lab, heeft een passie voor mens en ontwikkeling. Door al jaren in het MKB werkveld te hebben gewerkt als HR manager, heeft zij vanuit de eerste hand ervaren hoe het is om HR binnen het MKB te zijn. De vraagstukken, de problematiek, maar ook de zorg en de wens om impact te maken en een organisatie te helpen. Zij heeft het haar missie gemaakt om HR te veranderen, en HR profs met haar kennis te begeleiden zodat zij vanuit eigen verantwoordelijkheid en kracht, keuzes kunnen maken die hun ultieme (werk)leven ondersteunen. Zelf heeft Judith met meerdere tegenslagen te maken gehad die haar hebben gesterkt in het kiezen voor wat echt belangrijk is. Je leert dus ook niets wat zij zelf niet gedaan heeft. Zij heeft in jouw schoenen gestaan.

Het is haar unieke kracht om in tijden van groei en verandering, zowel ondernemer als werknemer al 20 jaar te voorzien van praktische handvatten om de verandering succesvol te begeleiden. Door organisatie en individu te ‘empoweren’ om onzichtbare obstakels de baas te zijn en hetgeen uit te spreken wat niet uitgesproken wordt, begeleidt zij hen vanuit hun eigen unieke kern naar een gelukkiger en betekenisvoller, werknemer- en werkgeverschap.

Samen verbeteren we kwaliteit van leven!

Vragen? Dit zijn de meest gestelde:

 1. Hoe weet ik of dit ècht wat voor mij is? – Ben je op zoek hoe je jouw positie als HR prof echt ‘next level’ kunt brengen? Heb je behoefte aan 1 op 1 aandacht, ben je gecommitteerd aan jezelf en onze afspraken en werk je liever niet in een groep? Dan is dit programma iets voor jou.
 2. 1 op 1, wat betekent dat? – Bij mij betekent dat maatwerk. We gaan alleen met jouw doelen, en plannen aan de slag en maken ruimte voor je vrij zodat je ons altijd en snel kunt bereiken. Ik sta naast je, de hele weg en help je bij alle obstakels die je tegenkomt, maar schroom ook niet om je af en toe vooruit te duwen als dat nodig is.
 3. Kan Mentoring by HRLab door zowel ondernemers als particulieren gevolgd worden? – Ja, zowel HR ondernemers als HR professionals in loondienst kunnen aansluiten. Tip: vanuit een werkomgeving is het mogelijk om “Mentoring By HRLab” af te trekken van de belasting.
 4. Is it op persoonlijk of vakinhoudelijk niveau? – Beide, de 6 maanden richten we in op jou als mens en jouw visie. Daarbij houden we jouw bedrijfsdoelstellingen in acht en verbinden we dat samen. Bovendien help ik je bij elke vakinhoudelijke vraag die je hebt, zodat je ook dagelijks verder kunt.
 5. Kan ik in termijnen betalen? – Ja, als we een offerte uitbrengen, zijn er ook deeltijd opties meegenomen. 
 • Ben jij toe aan de volgende stap?
 • Ben je klaar met wachten en ben je klaar voor actie?
 • Wil jij niet langer wachten om je eigen ultieme werkbeleving te creëren?

Als je ècht met jezelf aan de slag wilt gaan, meld je dan nu aan voor jouw gratis explore call om te ontdekken of wij bij elkaar passen.

Wat zijn de vervolgstappen.?

Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Ready voor een gratis explore call?

Als je ècht met jezelf aan de slag wilt gaan, meld je dan nu aan voor jouw gratis explore call om te ontdekken of wij bij elkaar passen.