Onze Diensten

Als HR Business Partner helpt het Human Resources Lab bij het maken van de volgende stap naar groei.
Projectmatig, tijdelijk of structureel ondersteunt en adviseert het HRLab met de strategische en praktische besluitvorming in jouw organisatie.

Explore: Scan

De Explore Scan geeft jou een duidelijk en concreet inzicht in jouw (HR) Organisatie. Wat gaat er goed, en wat kan (of moet) verbeterd, aangescherpt of veranderd worden om verbinding te creëren en jouw en groeidoelstellingen te behalen.

Engage: HR As A Service

HR management, Advies en Support. Online, whatsapp, telefonisch, live op kantoor of een mix, HR as a Service is de toepasbare HR ondersteuning op jouw behoefte, op de manier en het moment dat jóu dat het beste uitkomt.

Excel: 1-1 Mentoring

Wij helpen jou groeien! We onderzoeken jouw persoonlijke en zakelijke uitdagingen en zetten deze obstakels om naar overwinningen, zodat jij de beste keuzes voor jouw werkgeluk en leven kunt maken.

Human Resources Lab | Judith Taanman

Explore, Engage & Excel. Because Business Is Human.

Dé HR business partner
voor het MKB

Als HR Business Partner helpt het Human Resources Lab bij het maken van de volgende stap naar groei.

Projectmatig, tijdelijk of structureel ondersteunt en adviseert het HRLab op het gebied van personeel en organisatie en de groei van jouw bedrijf!

In een gratis consult, brengen we samen jouw behoeftes in kaart en bepalen wij samen de reis die past bij jouw vraagstukken, mensen en budget.

Referenties

What others say about us

Samen streven wij naar werkgeluk

Dus, laten we aan de slag gaan!

Human Resources Lab | Judith Taanman