Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze Diensten

Als HR Partner helpt het Human Resources Lab bij het maken van de volgende stap naar groei.
Projectmatig, tijdelijk of structureel ondersteunt en adviseren wij bij de strategische en praktische besluitvorming in jouw organisatie.

Explore: Scan

De Explore Scan geeft jou een duidelijk en concreet inzicht in jouw (HR) Organisatie. Wat gaat er goed, en wat kan (of moet) verbeterd, aangescherpt of veranderd worden om verbinding te creëren en jouw en groeidoelstellingen te behalen.

Engage: HR As A Service

HR management, Advies en Support. Online, whatsapp, telefonisch, live op kantoor of een mix, HR as a Service is de toepasbare HR ondersteuning op jouw behoefte, op de manier en het moment dat jóu dat het beste uitkomt.

Excel: Leiderschap

Met onze signature aanpak Mindset, Business en People, bieden we trainingen, workshops en mentoring op het gebied van persoonlijk leiderschap, effectiviteit en professionaliteits ontwikkeling van medewerkers.

Explore, Engage & Excel. Because Business Is Human.

Dé HR business partner
voor het MKB

Als HR Business Partner helpt het Human Resources Lab bij het maken van de volgende stap naar groei.

Projectmatig, tijdelijk of structureel ondersteunt en adviseert het HRLab op het gebied van personeel en organisatie en de groei van jouw bedrijf!

In een gratis consult, brengen we samen jouw behoeftes in kaart en bepalen wij samen de reis die past bij jouw vraagstukken, mensen en budget.

Samen streven wij naar werkgeluk

Dus, laten we aan de slag gaan!

Human Resources Lab | Judith Taanman