NEXT LEVEL Membership

Be the next level HR professional you can be!

Tijd en plaats onafhankelijk online leren over werkgeluk en impactvol HR samen met je peers?
Dan is ons membership iets voor jou!

Wil jij jezelf ontwikkelen jezelf ontwikkelen naar de ‘next level HR professional’ die jij kan zijn, en tools leren die elke moderne HR professional (en organisatie) nodig heeft?

Ben je het zat om HR alleen te doen en zoek je vakgenoten om van, en samen mee te leren (en lol te hebben)?

Dan heb je maar 1 ding te doen…. 

 

Word lid van het Next Level Membership!

Wil jij:

YOU CAN DO THAT!

Wat houdt het dan in?

Het ‘NLM’ is hèt HR MEMBERSHIP voor HR PROFS die toe zijn aan de volgende stap in hun ontwikkeling èn die dat samen willen doen met vakgenoten.

Met een focus op onze succesvolle signature aanpak MINDSET, PEOPLE en BUSINESS, kennis van werkgeluk, organisaties en HR begeleiden wij je naar jouw ‘Next Level’.

Gedurende 6 maanden ontvang je toegang tot onze academy met online masterclasses gericht op werkgeluk, moderne HR skills zoals ChatCPT, persoonlijke effectiviteit en leiderschap.

NLM’ is er niet alleen op gericht om je bewust te maken van jouw groei mogelijkheden en de uitbreiding van jouw HR Business skills, maar ook om je samen te brengen met jouw peers, zodat je een support en accountability systeem opbouwt om jouw doelen te behalen!

HR voor HR, doe je mee?

Dit is wat Tamara Koster zei over de masterclass“Discover Your Potential”

“Een enerverende Masterclass waarbij ik uit mijn comfortzone werd getrokken. Mooi hoe Judith haar kennis deelt. Ik vond het verhelderend, praktisch en ook vooral fijn om zo reflecterend bezig te zijn.” 

Wat zit er allemaal in dan'?

 Een all-in pakket van leren, ontwikkelen en kennisdelen. Praktisch, toegankelijk en voor elk niveau.

Maar hoe dan?

BONUS 1: Toegang tot de HRLab Community (twv €1.782,– ex btw)

  • Maandelijks: Online groepssessies met unieke  masterclasses, Hot seat coaching, mystery guests, Q&A & HR case study sessies met alle members.
  • Wekelijks: Online support messenger om je bij te staan.
  • Dagelijks: Toegang tot de online community met events vraag en aanbod en kennisdelen.

BONUS 2: Exclusieve Masterclasses in Q4 (twv €2.491,– ex btw)

  • Find Your Focus (persoonlijke effectiviteit)
  • ChatCPT for HR profs (innovatie)
  • Overcoming Ego (mindset/gedrag)

BONUS 3: HRLab Templates (twv €197,– ex btw)

Alle Templates uit het MKB Basis compleet pakket. Met brieven officiële waarschuwingen, gespreksformulieren en basis HR overeenkomsten.

Claudio Fray zei over onze masterclasses het volgende:

“Een deep dive maken in mezelf, mijn bedrijf, mijn carrière en mijn leven. Echt een fantastische masterclass met veel inzicht, actie en helderheid als resultaat! ” 

Wat maakt Next Level uniek?

‘Next Level is een membership voor gedreven en gecommiteerde HR professionals, waarbij online masterclasses, een HR community en eigen verantwoordelijkheid gecombineerd worden. 

Het is een membership voor hen die klaar zijn voor meer focus, meer zelfvertrouwen, meer voldoening en groei.

Het membership is laagdrempelig, vrij te gebruiken als je wilt en biedt je naast persoonlijke ontwikkeling ook een support system met jouw HR vakgenoten

24 uur per dag, 7 dagen per week!

Met onze unieke masterclasses, jouw toewijding en onze support zal je meer dan genoeg uit dit membership halen om vervolgens zelfstandig aan de slag te gaan.

Are you ready to be the best HR you can be?

En de investering?

€ 297- excl BTW pppm* 

(normale prijs – totaal  €1.782,– excl BTW)

  • Inclusief de 3 genoemde bonussen ter waarde van €4.470,– excl BTW.

Afname abonnement is minimaal 6 maanden. Voor werkgevers op te geven als scholing/coaching. Normale prijs is voor de 1e gebruiker binnen een team. Voor elk extra teamlid hanteren we een staffel korting van maximaal € 25,– ex btw per deelnemer per maand. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Judith taanman-Veenstra

Even voorstellen!

Judith Taanman-Veenstra, oprichter van Human Resources Lab, heeft een passie voor mens en ontwikkeling. Judith is heel gelukkig in haar job als HR business partner en mentor, maar dat is niet altijd zo geweest.

Na genoeg frustratie in HR en organisaties zei ze haar baan op en ging zij op zoek naar de oplossing voor een (werk)geluk. Zij ontwikkelde “The Journey” methode, waar op basis zij niet alleen haar eigen (werk)geluk en liefde voor het vak terug vond, maar ook een weg vond om HR in te zetten om mensenlevens te helpen verbeteren en daarmee en IMPACT te creëren.

En dat leert zij nu aan anderen!

Het is haar unieke kracht om in tijden van groei en verandering, zowel ondernemer als werknemer al 24 jaar te voorzien van praktische handvatten om de verandering succesvol te begeleiden. Door HR profs te ‘empoweren’ om onzichtbare obstakels de baas te zijn en hetgeen uit te spreken wat niet uitgesproken wordt, begeleidt zij hen vanuit hun eigen unieke kern naar een gelukkiger en betekenisvoller meesterschap in HR en werkgeluk!

En dat met een hoop humor, (liefdevolle) confrontatie en een persoonlijke touch!

Ben jij klaar voor groei?

Ben jij er klaar voor om jouw volledige potentieel te leren zien, jezelf open te stellen voor groei èn om dit om te zetten naar de bijpassende actie?

Human Resources Lab | Judith Taanman