Search
Close this search box.

NEXT LEVEL Membership

Online Academy & Community

De online learning community voor HR professionals die willen sparren, groeien en delen met vakgenoten - zonder zich te hoeven aanpassen aan anderen.

Wil jij laagdrempelig kennis tot je nemen en tools leren die elke moderne HR professional (en organisatie) nodig heeft?

Wil jij waardevolle spar sessies met andere vakgenoten waarin je als gelijken van elkaar leert van voorbeelden uit de dagelijkse praktijk?

Wil jij een blijvend support netwerk dat je helpt bij vragen en keuzes zodat je met zelfvertrouwen het werkveld in terug kan gaan?

Dan heb je maar 1 ding te doen…. 

 

Become a Next Level Member!

Wil jij:

THAT CAN BE DONE!

Wat is het membership?

Het ‘NLM’ is hèt HR MEMBERSHIP voor HR PROFS die dagelijks moderne HR kennis en een supportsystem tot zich te nemen zodat ze vol zelfvertrouwen werkvloer op kunnen.

Met onze kennis van werkgeluk, organisaties en HR begeleiden wij je naar jouw ‘Next Level’.

6 maanden ontvang je toegang tot onze DIY HRLab academy met masterclasses gericht op people, mindset en business.

Het ‘NLM’ is er niet alleen op gericht om je impact te laten maken binnen het HR werkveld,  maar ook om je te verbinden met vakgenoten, zodat je een support en accountability systeem opbouwt die je ondersteund bij het behalen van jouw doelen!

HR voor HR, doe je mee?

Dit is wat Daphne de Vos, HRBP bij Ravensbergen Food BV zei over het membership:

“Heel fijn om onderdeel van te zijn! De maandelijkse sessies en dagelijkse toegang tot hulp! Geeft je wat meer kracht en zekerheid over de keuzes die je maakt in bepaalde situaties. Erg fijn! 🤩” 

Wat zit er allemaal in dan?

 Een all-in pakket van leren, ontwikkelen en kennisdelen. Praktijkgericht, toegankelijk en voor elk niveau.

Maar hoe dan?

BONUS 1: Toegang tot de HRLab Community (twv €1.782,– ex btw)

  • Maandelijks: Online groepssessie met unieke masterclasses, Hot seat coaching, mystery guests, Q&A & HR case study sessies met alle members. 
  • Wekelijks: Online support coaching.
  • Dagelijks: Toegang tot de online community met events, vraag en aanbod, support, motivatie en kennisdelen.

BONUS 2: Exclusieve Masterclasses in Q4 (twv €2.491,– ex btw)

  • Find Your Focus (persoonlijke effectiviteit)
  • ChatCPT for HR profs (innovatie)

BONUS 3: HRLab Templates (twv €197,– ex btw)

Alle Templates uit het MKB Basis compleet pakket. Met brieven officiële waarschuwingen, gespreksformulieren en basis HR overeenkomsten.

Monique Woudt, Sr M&O Partner zei:

Zeker awesome!
Iedereen is vanuit zijn eigen waarden, kennis en expertise zo van toegevoegde waarde.
We kunnen bij elkaar terecht voor vragen en lastige cases, maar ook voor het delen van successen, geluksmomenten en plezier! Alleen maar liefde voor onze HR community 🫶🏼 #joinoursquad 😉
 ” 

Wat maakt Next Level uniek?

‘Next Level is een membership exclusief voor gedreven en gecommiteerde HR professionals, waarbij zelfstandig online leren, dagelijkse support en elkaar helpen gecombineerd worden. 

Het is een membership voor hen die klaar zijn voor om de samenwerking op te zoeken vanuit gelijkwaardigheid, verbinding te vinden met vakgenoten en met meer zelfvertrouwen en voldoening de werkvloer op te gaan.

Het membership is laagdrempelig, vrij te gebruiken als je wilt en biedt je naast persoonlijke ontwikkeling ook een blijvend support system

24 uur per dag, 7 dagen per week!

Met onze unieke masterclasses, jouw toewijding en onze support zal je meer dan genoeg uit dit membership halen om vervolgens zelfstandig aan de slag te gaan.

Ben jij er klaar voor?

En de investering?

€ 297- excl BTW pppm* 

(normale prijs – totaal  €1.782,– excl BTW)

  • Inclusief de 3 genoemde bonussen ter waarde van €4.470,– excl BTW.

Afname abonnement is minimaal 6 maanden. Voor werkgevers op te geven als scholing/coaching. Na 6 maanden geld een automatische verlening van een maand en die je rekening te houden met 1 kalender maand opzegtermijn. 

Normale prijs is voor de 1e gebruiker binnen een team. Voor elk extra teamlid hanteren we een staffel korting van maximaal € 25,– ex btw per deelnemer per maand. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Judith taanman-Veenstra

Even voorstellen!

Judith Taanman-Veenstra, oprichter van Human Resources Lab, heeft een passie voor mens en ontwikkeling. Judith is heel gelukkig in haar job als HR business partner en mentor, maar dat is niet altijd zo geweest.

Na genoeg frustratie in HR en organisaties zei ze haar baan op en ging zij op zoek naar de oplossing voor een (werk)geluk. Zij ontwikkelde “The Journey” methode, waar op basis zij niet alleen haar eigen (werk)geluk en liefde voor het vak terug vond, maar ook een weg vond om HR in te zetten om mensenlevens te helpen verbeteren en daarmee en IMPACT te creëren.

En dat leert zij nu aan anderen!

Het is haar unieke kracht om in tijden van groei en verandering, zowel ondernemer als werknemer al 24 jaar te voorzien van praktische handvatten om de verandering succesvol te begeleiden. Door HR profs te ‘empoweren’ om onzichtbare obstakels de baas te zijn en hetgeen uit te spreken wat niet uitgesproken wordt, begeleidt zij hen vanuit hun eigen unieke kern naar een gelukkiger en betekenisvoller meesterschap in HR en werkgeluk!

En dat met een hoop humor, (liefdevolle) confrontatie en een persoonlijke touch!

Ben jij klaar voor groei?

Ben jij er klaar voor om jouw volledige potentieel te leren zien, jezelf open te stellen voor groei èn om dit om te zetten naar de bijpassende actie?

Human Resources Lab | Judith Taanman