Webinars & Events

Als HR Business Partner voor het MKB organiseert het Human Resources Lab
regelmatig webinars en events om kennis te delen, elkaar te ontmoeten en te inspireren.

Webinar: MKBest Practices Performance Management!

Wanneer: Dinsdag 8 Februari 2022, 10.00 uur
Voor wie: Ondernemers in klein MKB & HR Professionals
Waar: Online, via Zoom

De afgelopen twee jaar hebben veel van medewerkers en ondernemers gevraagd. Rollen zijn veranderd, er is een groot beroep gedaan op onze weer- en wendbaarheid, aansturing gaat veel al online. Organisaties veranderen hun richting en de onzekerheid onder medewerkers slaat toe. Wat wordt er van mij verwacht, heb ik nog een baan en wat moet ik doen om succesvol te zijn. Maar hoe stuur je dat aan binnen een MKB? Wat werkt er wel en wat niet?

Samen met Annelieke Blom, HR Manager bij Tenzinger gaan we in gesprek over verschillende stijlen en delen we onze ervaringen binnen het MKB. 

Meld je aan voor het webinar MKBest Practices Performance Management waarin we de pro’s en co’s die wij zien bespreken en vragen van jullie beantwoorden. 

Aanmeldformulier Webinar

Vul je gegevens in en ontvang de link naar het webinar direct in je inbox.

Elke tweede dinsdag van de maand om 10.00 uur

Toekomstige webinars

Blijf op de hoogte van toekomstige webinars. Het Human Resources Lab houdt elke tweede dinsdag van de maand om 10 uur een webinar. Op de agenda staan:

  • Psychologische Issues op de werkvloer: En nu? – April 2022
  • Werkgeluk creëer jezelf! – Juni 2022
Suggesties voor een onderwerp? Let us know.

Judith taanman

Over de host

Judith Taanman-Veenstra, oprichter van Human Resources Lab, heeft een passie voor mens en ontwikkeling. Het is haar unieke kracht om in tijden van groei en verandering, zowel ondernemer als werknemer te voorzien van praktische handvatten om de verandering succesvol te begeleiden. Door organisatie en individu te ‘empoweren’ om onzichtbare obstakels de baas te zijn, hetgeen uit te spreken wat niet uitgesproken wordt, begeleidt zij hen naar een gelukkiger en betekenisvoller werknemer- en werkgeverschap.

Judith heeft 20 jaar professionele ervaring in het MKB-werkveld, waarvan ruim 10 jaar als HR manager en business partner binnen o.a. de IT- en commerciële markten. Haar brede inhoudelijke kennis op het gebied van HR, commerciële inzicht, haar kennis van de arbeidswet- en regelgeving en gedragskennis, maakt haar een waardevolle business partner voor ondernemers en HR professionals.

Ze is bij diverse organisaties verantwoordelijk geweest voor de uitvoering van HR projecten en het opzetten en doorontwikkelen van fundamenteel HR-beleid en processen, waar deze organisaties nu nog steeds gebruik van maken. En heeft vanuit haar eigen groeiproces medewerkers en ondernemers begeleid bij en het creëren en bereiken van hun eigen groeidoelstellingen vanuit werkgeluk.

Producten

Op zoek naar de juiste HR Tools?

Wij hebben ze voor je uitgewerkt in templates en een assessment. Handig en praktisch!  

Referenties

Wat anderen over ons zeggen

Dé HR Business Partner Voor Het MKB

In een gratis consult, brengen we samen jouw behoeftes in kaart en bepalen wij samen de reis die past bij jouw organisatie, mensen en budget.