Webinars

Als HR Business Partner voor het MKB organiseert het Human Resources Lab
elke twee maanden webinars om kennis te delen, elkaar te ontmoeten en te inspireren. We stippen hierbij onderwerpen aan om ondernemers, leiders en HR professionals te helpen. Ons volgende webinar gaat over:

Psychologische issues op de werkvloer, door de ogen van de POB'er en Arbeidsdeskundige.

Wanneer: Dinsdag 12 April 2022, 10.00 uur
Voor wie: Ondernemers, managers, teamleads & HR Professionals
Waar: Online, via Zoom

Steeds vaker krijgen ondernemers en leiders direct te maken met psychologische problemen op de werkvloer. Burnout’s cijfers stijgen. Maar wat kun en mag je nou eigenlijk doen als werkgever, leider of HR professional? Hoe kun je de werknemer zo goed mogelijk ondersteunen en waar heb je überhaupt invloed op?

Tijdens dit webinar zoomen we in op de psychosociale kant van deze problematiek. Dus waar problemen met gevoelens, gedachten en organisaties samen komen. Samen met Erika Veenstra , Praktijk Ondersteuner Bedrijfsarts bij Zorg van de Zaak en Monique Mijnders, Arbeidsdeskundige bij Het Arbeidsdeskundig Collectief, gaan we in gesprek hoe zij kijken tegen deze problematiek vanuit hun expert rol, en wat je als werkgever, leider of HR professional kan doen.

Meld je aan voor het webinar Psychologische problematiek op de werkvloer door de ogen van de POB’er en Arbeidsdeskundige waarin we dit gevoelige onderwerp bespreken en jullie vragen beantwoorden. 

Aanmeldformulier Webinar

Vul je gegevens in en ontvang de link naar het webinar direct in je inbox.

Elke tweede dinsdag van de maand om 10.00 uur

Toekomstige webinars

Blijf op de hoogte van toekomstige webinars. Het Human Resources Lab houdt elke tweede dinsdag van de maand om 10 uur een webinar. Op de agenda staan:

  • Werkgeluk creëer jezelf! – 14 Juni 2022
  • [Nog niet bekend] – 9 Augustus 2022
  • [Nog niet bekend] – 11 Oktober 2022
  • [Nog niet bekend] – 13 December 2022
Suggesties voor een onderwerp? Let us know.

Judith taanman

Over de host

Judith Taanman-Veenstra, oprichter van Human Resources Lab, heeft een passie voor mens en ontwikkeling. Het is haar unieke kracht om in tijden van groei en verandering, zowel ondernemer als werknemer te voorzien van praktische handvatten om de verandering succesvol te begeleiden. Door organisatie en individu te ‘empoweren’ om onzichtbare obstakels de baas te zijn, hetgeen uit te spreken wat niet uitgesproken wordt, begeleidt zij hen naar een gelukkiger en betekenisvoller werknemer- en werkgeverschap.

Judith heeft 20 jaar professionele ervaring in het MKB-werkveld, waarvan ruim 10 jaar als HR manager en business partner binnen o.a. de IT- en commerciële markten. Haar brede inhoudelijke kennis op het gebied van HR, commerciële inzicht, haar kennis van de arbeidswet- en regelgeving en gedragskennis, maakt haar een waardevolle business partner voor ondernemers en HR professionals.

Ze is bij diverse organisaties verantwoordelijk geweest voor de uitvoering van HR projecten en het opzetten en doorontwikkelen van fundamenteel HR-beleid en processen, waar deze organisaties nu nog steeds gebruik van maken. En heeft vanuit haar eigen groeiproces medewerkers en ondernemers begeleid bij en het creëren en bereiken van hun eigen groeidoelstellingen vanuit werkgeluk.

Producten

Op zoek naar de juiste HR Tools?

Wij hebben ze voor je uitgewerkt in templates en een assessment. Handig en praktisch!  

Referenties

Wat anderen over ons zeggen

Dé HR Business Partner Voor Het MKB

In een gratis consult, brengen we samen jouw behoeftes in kaart en bepalen wij samen de reis die past bij jouw organisatie, mensen en budget.