Ready Set Grow!

Unlock your potential in just one day

Ben jij er klaar voor om jouw volledige potentieel te leren zien, jezelf open te stellen voor groei èn om dit om te zetten naar de bijpassende actie?

Wil jij in staat zijn om authentieke keuzes te maken voor je eigen groeipad zodat jij het maximale uit je ontwikkelingsmogelijkheden en carrière kunt halen èn jij nog sterker in het leven staat?

Then… let’s get…

Ready… Set… Grow!

Wil jij:

Then it’s time to unleash your 
potential in 1 day! 

Maar wat houdt 'Ready Set Grow’ precies in?

‘Ready Set Grow’ is hét eendaagse persoonlijke ontwikkel event voor werkend Nederland. Ben je toe aan verdieping in jezelf, zoek je helderheid en focus in je carrière of wil je gewoon lekker praktisch aan de slag met je eigen ontwikkeling, terwijl je gelijkgestemden ontmoet? Doe dan mee!

Gedurende deze hands-on en praktische training ontvang je in 1 dag concrete inzichten, nieuwe kennis en de motivatie die je nodig hebt om jouw maximale potentieel te leren zien, het fundament te leggen voor jouw persoonlijke ontwikkeling èn dit om te zetten naar de juiste actie.

‘Ready Set Grow’ is er niet alleen op gericht om je bewust te maken van jouw (onderbewuste) mogelijkheden, maar ook om krachtigere carrière keuzes te maken en vanuit verantwoordelijkheid en jouw authentieke kracht op de voorgrond te treden !

Wat leer je in
'Ready Set Grow'?

In 1 dag creëren we zelfbewustzijn en helderheid door nieuwe jou inzichten en kennis aan te reiken en bepaal jij zelf de basis voor jouw verdere groeipad.

Maar hoe dan?

Wat maakt 'Ready Set Grow' uniek?

‘Ready Set Grow’ is een intensieve live training, waarbij je oefeningen, samen leren en eigen verantwoordelijkheid gecombineerd worden. Het programma is zo ontwikkeld dat je tijdens deze dagen al gelijk aan de slag gaan en de opgedane kennis, deze direct leert toepassen en direct actie kan ondernemen na de training!

Deze live dag is leerzaam, verhelderend en vol diepgang en fun!

Met mijn signature kennis combinatie: werkbeleving, people en mindset, een flinke dosis humor en enorme toewijding, zal je meer dan genoeg uit deze dag halen om vervolgens zelfstandig aan de slag te gaan.

Are you ready to grow?

En de investering?

Met ‘Ready Set Grow’ heb ik een live training gecreëerd die toegankelijk is voor gedreven medewerkers met een interesse in persoonlijke ontwikkeling ongeacht de fase van hun carrière. Het is een dag voor diegenen die klaar zijn voor meer focus, meer zelfvertrouwen, meer voldoening en groei.

Het programma zit bovendien stiekem boordevol kleine en grote tips die waardevol zijn voor elke medewerker die authentieke keuzes wil maken en op zoek is naar werkgeluk!

De volgende ‘Ready Set grow’ is op 12 April 2023 van 10.00-17.00 uur in (locatie volgt spoedig – Omgeving Amsterdam/Utrecht)

De normale prijs voor deelname is EUR 247,– ex btw.

Volledig verzorgd en inclusief lesmateriaal op een externe locatie.

Judith taanman-Veenstra

Even voorstellen!

Judith Taanman-Veenstra, oprichter van Human Resources Lab, heeft een passie voor mens en ontwikkeling. Judith is heel gelukkig in haar job als HR business partner en mentor, maar dat is niet altijd zo geweest.

Succesvol maar na doelloos van baan naar baan geswitcht te zijn, ging zij na een persoonlijke tegenslag als dieptepunt, op zoek naar de oplossing voor een (werk)geluk. Zij ontwikkelde “The Journey” methode, waar op basis zij niet alleen haar eigen (werk)geluk vond, maar ook een veel voorkomende oplossing vond voor zowel ondernemer als medewerkers in de dynamiek werkgever/werknemer, carrière en leven..

Het is haar unieke kracht om in tijden van groei en verandering, zowel ondernemer als werknemer al 20 jaar te voorzien van praktische handvatten om de verandering succesvol te begeleiden. Door organisatie en individu te ‘empoweren’ om onzichtbare obstakels de baas te zijn en hetgeen uit te spreken wat niet uitgesproken wordt, begeleidt zij hen vanuit hun eigen unieke kern naar een gelukkiger en betekenisvoller, werknemer- en werkgeverschap.

En dat met een hoop humor, (liefdevolle) confrontatie en een persoonlijke touch!

Ben jij klaar voor groei?

Ben jij er klaar voor om jouw volledige potentieel te leren zien, jezelf open te stellen voor groei èn om dit om te zetten naar de bijpassende actie?

Human Resources Lab | Judith Taanman