Zoek
Sluit dit zoekvak.

Leiderschap

Een organisatie is slecht's zo goed als haar medewerkers. Je medewerkers hebben alles in huis om succesvol te zijn! Wij stimuleren je medewerkers met intensieve leiderschapsprogramma's of coaching om het beste uit henzelf en jouw organisatie te halen.

Ons doel is om samen te werken naar een betekenisvolle werkbeleving die ontstaat vanuit de juiste mindset, zelfinzicht en het maken van bewuste keuzes. 

Door vanuit authenticiteit, talent en effectiviteit te werken, creëren we de (werk)omgeving en talent base die jouw groeidoelstellingen ondersteunt en versterkt.

Klinkt dit herkenbaar?

Samen werken aan professionaliteit

We onderzoeken de persoonlijke en zakelijke uitdagingen in jouw bedrijf of team, en zetten deze obstakels om naar overwinningen door middel van passende programma’s en thema’s. Ik daag jullie uit om naar jezelf te kijken en spreek aan op verantwoordelijkheid, het gedrag dat je laat zien en confronteer je met eerlijke en zuivere feedback zodat jij het maximale uit jouw team kunt halen.

Dit doen we met onder andere:

Human Resources Lab | Judith Taanman
Human Resources Lab | Judith Taanman

1 - 1 Carriere Coaching

Ons meest intensieve traject voor medewerkers van 6 maanden. Samen stellen we concrete doelen die bijdragen aan jouw groei. Ik help je met praktische handvatten en tools om ervoor te zorgen dat jij zèlf, verandering kan inzetten, zowel in je werk als je privéleven. Ik ben je accountability-buddy, ondersteun je èn ben je klankbord bij zakelijke en strategische dilemma’s gedurende dit proces.

Groepsmentoring op maat

Training of workshops

In groepsverband aan de slag met de professionaliteit van jouw organisatie of team. Of nodig ons uit om te spreken op jullie event.

Wij leveren programma’s op maat vanuit onze expertise. 

Zijn jullie er klaar voor om verantwoordelijkheid te nemen en met jezelf aan de slag te gaan? Zijn jullie bereid om in de spiegel te kijken en jezelf uit te dagen? Voelen jullie de noodzaak om een verandering aan te brengen zodat anderen jullie zien als de professionals die jullie zijn?

 Willen jullie als team:

Niet langer doelloos aan de slag gaan en serieus genomen worden als professionals? Effectiever werken en een omgeving creëren die jullie talent en werkplezier ondersteunt? Het beste uit jezelf halen aan de hand van jullie eigen talenten en een grotere bijdrage leveren aan jouw organisatie?

Then let’s GO!

Leiderschapsontwikkeling kan fiscaal aftrekbaar zijn voor werkgevers. Afhankelijk van uw wensen maken we een  offerte/prijs op maat.

Welke thema's wij bij helpen:

En wat er allemaal mogelijk is (en wat niet).
Prijs op aanvraag
  • Persoonlijke effectiviteit (Time management, werk/prive balans en planning)
  • Persoonlijk leiderschap (Carriere coaching, potentie ontwikkeling, loopbaan en werkgeluk)
  • Professionaliteit HR Teams (Modern HR, business, innovatie en positionering)
  • Teamleiders (leiderschap, werkgeluk, verzuim en rouw)
  • Proces begeleiding richting de gestelde doelen
  • Feedback en suggesties gedurende het gehele traject
  • Mogelijkheid tot accountability calls voor optimale effectiviteit en focus.
  • Mogelijkheid tot spoed ondersteuning en combinatie met 1-1 coaching.

Referenties

What others say about us

Onze Andere Diensten

Explore: HR Scan

De Explore Scan geeft jou een duidelijk en concreet inzicht in jouw (HR) Organisatie. Wat gaat er goed, en wat kan (of moet) verbeterd, aangescherpt of veranderd worden om verbinding te creëren en jouw en groeidoelstellingen te behalen.

Explore

Bouw een stevige connectie met je medewerkers en (HR) organisatie. De inzichten uit de Explore Scan, onze expertise in HR, kennis van organisaties, de behoeftes van je medewerkers en praktische tools geven je de handvatten om je (HR) organisatie te professionaliseren, ontwikkelen of aan te scherpen.
GO EXPLORE

Engage: HR As A Service

HR Management, Advies en Support. Online, whatsapp, telefonisch, live op kantoor of een mix, HR as a Service is de toepasbare HR ondersteuning op jouw behoefte, op de manier en het moment dat jóu dat het beste uitkomt.​

Engage

Vergroot de verbinding met je medewerkers en optimaliseer de impact van jouw werkgeverschap op de levens van anderen, door de juiste inhoudelijke HR expertise in huis te halen en te vertalen naar vormen, thema’s, processen en randvoorwaarden die binnen jouw unieke organisatie passen.
START TO ENGAGE

samen streven wij naar werkgeluk

Dus, laten we aan de slag gaan!

Human Resources Lab | Judith Taanman