Leiderschap

Je hebt alles in huis om succesvol te zijn! Wij stimuleren je met intensieve mentoring & leiderschapsprogramma's om het beste uit jezelf te halen door vanuit jouw eigen talent en effectiviteit te werken, en de (werk)omgeving daarbij te creëren die dat ondersteunt en versterkt.

Mijn doel is om samen te werken naar een betekenisvolle werkbeleving die ontstaat vanuit de juiste mindset, zelfinzicht en het maken van bewuste keuzes. Keuzes die bijdragen aan jouw (werk)geluk doordat ze aansluiten op jouw (voor)waarden en gewenste leven!

Klinkt dit herkenbaar?

Op naar een betekenisvolle werkbeleving

We onderzoeken jouw persoonlijke en zakelijke uitdagingen en zetten deze obstakels om naar overwinningen. Ik daag je uit om naar jezelf te kijken en spreek je aan op je verantwoordelijkheid, het gedrag dat je laat zien en confronteer je met eerlijke en zuivere feedback. Dat voelt soms ongemakkelijk, maar dat is niet erg. Ik ben er voor je, om je te helpen dealen met dat gevoel van ongemak, vol te houden en vanuit daar de beste keuzes voor jouw werkgeluk en leven te maken.

Human Resources Lab | Judith Taanman
Human Resources Lab | Judith Taanman

1 op 1 Coaching

Samen stellen we concrete doelen die bijdragen aan jouw groei. Ik help je met praktische handvatten en tools om ervoor te zorgen dat jij zèlf, verandering kan inzetten, zowel in je werk als je privéleven. Ik ben je accountability-buddy, ondersteun je èn ben je klankbord bij zakelijke en strategische dilemma’s gedurende dit proces.

Dé HR business partner voor het MKB

1 op 1 coaching

Ben jij er klaar voor om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw keuzes? Ben je bereid om in de spiegel te kijken en jezelf uit te dagen? Voel jij  de noodzaak om een verandering aan te brengen zodat anderen je zien als de professional die jij weet dat je bent?

Wil jij:

Niet langer doelloos aan de slag gaan en serieus genomen worden als professional? Zelf regie hebben over het creëren van een omgeving die jouw talent en werkplezier ondersteunt? Het beste uit jezelf halen aan de hand van jouw talenten, waarden en levensdoelen?

Excel Pakket: 6 Maanden Traject

What's Included:
675 ex BTW per maand
  • 6 maanden intensieve begeleiding
  • 6 persoonlijke coaching sessies van gemiddeld 1 uur
  • Elke 2 weken accountability calls van 20 minuten voor optimale effectiviteit en focus
  • Identificeren van jouw persoonlijke obstakels en actieve begeleiding om ze te overwinnen
  • Proces begeleiding richting de gestelde doelen
  • Inzicht in jouw talenten, drijfveren en waarden
  • Feedback en suggesties met betrekking tot HR werkzaamheden, strategie en ondernemerschap gedurende de hele periode
  • Spoed ondersteuning in geval van onverwachte obstakels of uitdagingen - (tot max. 45 minuten per week)

Deze coaching kan als onderdeel van ontwikkeling fiscaal aftrekbaar zijn voor werkgevers. Betalen in termijnen is mogelijk.

Referenties

What others say about us

Onze Andere Diensten

Explore: HR Scan

De Explore Scan geeft jou een duidelijk en concreet inzicht in jouw (HR) Organisatie. Wat gaat er goed, en wat kan (of moet) verbeterd, aangescherpt of veranderd worden om verbinding te creëren en jouw en groeidoelstellingen te behalen.

Explore

Bouw een stevige connectie met je medewerkers en (HR) organisatie. De inzichten uit de Explore Scan, onze expertise in HR, kennis van organisaties, de behoeftes van je medewerkers en praktische tools geven je de handvatten om je (HR) organisatie te professionaliseren, ontwikkelen of aan te scherpen.
GO EXPLORE

Engage: HR As A Service

HR Management, Advies en Support. Online, whatsapp, telefonisch, live op kantoor of een mix, HR as a Service is de toepasbare HR ondersteuning op jouw behoefte, op de manier en het moment dat jóu dat het beste uitkomt.​

Engage

Vergroot de verbinding met je medewerkers en optimaliseer de impact van jouw werkgeverschap op de levens van anderen, door de juiste inhoudelijke HR expertise in huis te halen en te vertalen naar vormen, thema’s, processen en randvoorwaarden die binnen jouw unieke organisatie passen.
START TO ENGAGE

samen streven wij naar werkgeluk

Dus, laten we aan de slag gaan!

Human Resources Lab | Judith Taanman