Leiderschap coaching

Je hebt alles in huis om succesvol te zijn!
Ik stimuleer je met Leiderschap Coaching om het beste uit jezelf te halen
door vanuit jouw eigen talenten te leven, en de (werk)omgeving daarbij te creëren
die dat ondersteunt en versterkt.

Mijn doel is om samen te werken naar een betekenisvolle werkbeleving die ontstaat vanuit de juiste mindset, zelfinzicht en het maken van bewuste keuzes. Keuzes die bijdragen aan jouw (werk)geluk doordat ze aansluiten op jouw (voor)waarden en gewenste leven!

Klinkt dit herkenbaar?

Op naar een betekenisvolle werkbeleving

We onderzoeken jouw persoonlijke en zakelijke uitdagingen en zetten deze obstakels om naar overwinningen. Ik daag je uit om naar jezelf te kijken en spreek je aan op je verantwoordelijkheid, het gedrag dat je laat zien en confronteer je met eerlijke en zuivere feedback. Dat voelt soms ongemakkelijk, maar dat is niet erg. Ik ben er voor je, om je te helpen dealen met dat gevoel van ongemak, vol te houden en vanuit daar de beste keuzes voor jouw werkgeluk en leven te maken.

Human Resources Lab | Judith Taanman
Human Resources Lab | Judith Taanman

1 op 1 Coaching

Samen stellen we concrete doelen die bijdragen aan jouw groei. Ik help je met praktische handvatten en tools om ervoor te zorgen dat jij zèlf, verandering kan inzetten, zowel in je werk als je privéleven. Ik ben je accountability-buddy, ondersteun je èn ben je klankbord bij zakelijke en strategische dilemma’s gedurende dit proces.

Dé HR business partner voor het MKB

1 op 1 coaching

Ben jij er klaar voor om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw keuzes? Ben je bereid om in de spiegel te kijken en jezelf uit te dagen? Voel jij  de noodzaak om een verandering aan te brengen zodat anderen je zien als de professional die jij weet dat je bent?

Wil jij:

Niet langer doelloos aan de slag gaan en serieus genomen worden als professional? Zelf regie hebben over het creëren van een omgeving die jouw talent en werkplezier ondersteunt? Het beste uit jezelf halen aan de hand van jouw talenten, waarden en levensdoelen?

Excel Pakket: 6 Maanden Traject

What's Included:
675 ex BTW per maand
  • 6 maanden intensieve begeleiding
  • 6 persoonlijke coaching sessies van gemiddeld 1 uur
  • Elke 2 weken accountability calls van 20 minuten voor optimale effectiviteit en focus
  • Identificeren van jouw persoonlijke obstakels en actieve begeleiding om ze te overwinnen
  • Proces begeleiding richting de gestelde doelen
  • Inzicht in jouw talenten, drijfveren en waarden
  • Feedback en suggesties met betrekking tot HR werkzaamheden, strategie en ondernemerschap gedurende de hele periode
  • Spoed ondersteuning in geval van onverwachte obstakels of uitdagingen - (tot max. 45 minuten per week)

Deze coaching kan als onderdeel van ontwikkeling fiscaal aftrekbaar zijn voor werkgevers. Betalen in termijnen is mogelijk.

Referenties

What others say about us

Onze Andere Diensten

Explore: HR Scan

De Explore Scan geeft jou een duidelijk en concreet inzicht in jouw (HR) Organisatie. Wat gaat er goed, en wat kan (of moet) verbeterd, aangescherpt of veranderd worden om verbinding te creëren en jouw en groeidoelstellingen te behalen.

Explore

We gaan op ontdekkingsreis! Aan de hand van interviews en analyses voeren wij een praktische scan uit op jouw HR-organisatie, -afdeling of jou als individu. Op basis van dit onderzoek, onze kennis van organisaties, HR-trends en ontwikkeling, geven wij praktische tools om jouw gewenste groeidoelstellingen te realiseren en richting jouw eindbestemming te komen.
GO EXPLORE

Engage: HR As A Service

HR Management, Advies en Support. Online, whatsapp, telefonisch, live op kantoor of een mix, HR as a Service is de toepasbare HR ondersteuning op jouw behoefte, op de manier en het moment dat jóu dat het beste uitkomt.​

Engage

Blije mensen zijn gemotiveerder, productiever en meer betrokken bij een organisatie. Met gedeelde doelen en verantwoordelijkheid, onze HR Expertise en de juiste mindset, creëren of verbeteren we jouw unieke employee journey aan de hand van hands-on oplossingen. Samen zorgen we voor verbinding, zodat jij met jouw bedrijf of afdeling meer impact kan realiseren.
START TO ENGAGE

samen streven wij naar werkgeluk

Dus, laten we aan de slag gaan!

Human Resources Lab | Judith Taanman