Zoek
Sluit dit zoekvak.

Explore Scan

De Explore Scan geeft jou een duidelijk en concreet inzicht in jouw (HR) Organisatie. Wat gaat er goed, en wat kan (of moet) verbeterd, aangescherpt of veranderd worden om verbinding te creëren en jouw en groeidoelstellingen te behalen.

Ready to bring your company to the next level?!

Klinkt dit herkenbaar?

Stel je eens voor dat;

De Explore Scan

De Explore Scan geeft jou een duidelijk en concreet inzicht in jouw (HR) Organisatie. Wat gaat er goed, en wat kan (of moet) verbeterd, aangescherpt of veranderd worden om verbinding te creëren en jouw en groeidoelstellingen te behalen. 

Dé HR business partner voor het MKB

What To Expect?

Bouw een stevige connectie met je medewerkers en (HR) organisatie. De inzichten uit de Explore Scan, onze kennis van organisaties, HR-trends, de behoeftes van je medewerkers en praktische tools geven je de handvatten om je (HR) organisatie te professionaliseren, ontwikkelen of aan te scherpen.

Dat betekent niet alleen blije mensen en een inspirerende werkbeleving, maar ook meer continuïteit en omzet!

Explore Pack

What's included?
3.497 ex BTW (eenmalig)
  • Diepte interviews van 1 uur met eigenaren
  • 6-8 interviews van 0,5 uur met medewerkers en managers
  • Grondige analyse van de HR organisatie op verschillende gebieden*
  • Concreet en praktisch plan van aanpak op 1A4
  • Advies voor korte, middellange en lange termijn acties om je organisatie te versterken.

*Toelichting grondige analyse: o.a. administratie, compliance, arbo, salaris en functies, arbeidsvoorwaarden, dossiers en contracten.

Referenties

What others say about us

Onze Andere Diensten

Engage: HR As A Service

HR Management, advies en support. Online, whatsapp, telefonisch, live op kantoor of een mix, HR as a Service is de toepasbare op jouw behoefte, op de manier, en het moment dat jóu dat het beste uitkomt.​

Engage

Vergroot de verbinding met je medewerkers en optimaliseer de impact van jouw werkgeverschap op de levens van anderen, door de juiste inhoudelijke HR expertise in huis te halen en te vertalen naar vormen, thema’s, processen en randvoorwaarden die binnen jouw unieke organisatie passen.
START TO ENGAGE

Excel: Leiderschap

Wij stimuleren je met intensieve programma's om het beste uit jezelf te halen door vanuit jouw eigen talent en effectiviteit te werken, en de (werk)omgeving daarbij te creëren die dat ondersteunt en versterkt.

Excel

Werk met intensieve programma's en mentoring aan jouw leiderschapsontwikkeling en zelfinzicht, zodat je vanuit zelfbewustheid, authenticiteit en individueel talent keuzes kunt maken, betere producten en diensten kunt ontwikkelen, de bijdrage aan jouw organisatie vergroot en kunt handelen vanuit jouw ultieme werkbeleving!
KEEP EXCELLING

samen streven wij naar werkgeluk

Dus, laten we aan de slag gaan!

Human Resources Lab | Judith Taanman