Zoek
Sluit dit zoekvak.

HR as a Service

HR Advies en Support voor het MKB!

Dagelijks toegang tot de HR advies en support die jij nodig hebt, wanneer èn op de manier zoals het jou het beste uitkomt. Tijdelijk, structureel of op projectmatige basis. Vanuit onze HR Expertise, creëren we jouw unieke werkbeleving, verbinden we jouw organisatie en medewerkers, zodat jij focus kunt houden op de organisatie.

Ben jij klaar voor de volgende stap van groei en professionalisering van jouw HR organisatie? Heb jij een specifiek HR thema waar je hulp bij nodig hebt of waar jij verder vorm aan wilt geven? Wij ondersteunen jou met HR Advies en support in jouw organisatie, alleen wanneer jij dat nodig hebt.

Klinkt dit herkenbaar?

Hoe zou het zijn als jij…

Human Resources Lab | Judith Taanman
Human Resources Lab | Judith Taanman

HR As A Service

HR Management, Advies en Support. Online, whatsapp, telefonisch, live op kantoor of een mix, HR as a Service is toepasbaar op jouw behoefte, op de manier en het moment dat jóu dat het beste uitkomt.

Dé HR business partner voor het MKB

HR As a Service: Wat valt daar allemaal onder?

Heb jij juist behoefte aan tijdelijke ondersteuning op een specifiek HR thema of project?

*HR Visie & Strategie, HR Due Diligence/Compliance Check, Performance Management Cycle, Functie- en of Rollenhuis, Functieprofielen, Reorganisatie- en of Ontslagtrajecten, Onboarding, Advies/Begeleiding Juridische cases of zwangerschapsvervanging.

Referenties

What others say about us

Onze Andere Diensten

Explore: HR Scan

Het Explore Pack geeft jou een duidelijk en concreet inzicht in jouw (HR) Organisatie. Wat gaat er goed, en wat kan (of moet) verbeterd, aangescherpt of veranderd worden om verbinding te creëren en jouw en groeidoelstellingen te behalen.

Explore

Bouw een stevige connectie met je medewerkers en (HR) organisatie. De inzichten uit de Explore Scan, onze expertise in HR, kennis van organisaties, de behoeftes van je medewerkers en praktische tools geven je de handvatten om je (HR) organisatie te professionaliseren, ontwikkelen of aan te scherpen.
GO EXPLORE

Excel: Leiderschap

Wij stimuleren je met intensieve programma's om het beste uit jezelf te halen door vanuit jouw eigen talent en effectiviteit te werken, en de (werk)omgeving daarbij te creëren die dat ondersteunt en versterkt.

Excel

Werk met intensieve programma's en mentoring aan jouw leiderschapsontwikkeling en zelfinzicht, zodat je vanuit zelfbewustheid, authenticiteit en individueel talent keuzes kunt maken, betere producten en diensten kunt ontwikkelen, de bijdrage aan jouw organisatie vergroot en kunt handelen vanuit jouw ultieme werkbeleving!
KEEP EXCELLING

samenwerken aan de ultieme werkbeleving!

Dus, laten we aan de slag gaan!

Human Resources Lab | Judith Taanman