Zoek
Sluit dit zoekvak.

EvolvHR Mentoring

Business Excellence

In 6 maanden naar een sterke HR positionering en zij zelfverzekerder keuzes kunnen zodat jij meer impact kan maken in of met je bedrijf? Ben jij klaar om je te ontwikkelen naar HR Meesterschap?
Dan is dit programma iets voor jou...

Werk, 1-1 samen met mij, met complete aandacht en full focus op jouw unieke en situatie en individuele wensen, naar zakelijk succes en een lekker leven!

Wil jij leren om vanuit zelfbewustheid, authenticiteit en talent te handelen, leren een betere visie, oplossingen en advies te ontwikkelen èn leren hoe je jouw positie en impact met HR kan vergroten?

Dan is ons EvolvHR programma wat voor jou!

Ben jij dit?

 • Je wilt niet alleen maar carrière maken en geld verdienen. Je organisaties echt verder helpen, zonder in te leveren op jouw eigen wensen. 
 • Je wilt niet alleen “gewoon’ een leuke baan. Je wilt impact maken en van aantoonbare waarde zijn voor een organisatie èn jezelf.
 •  Je wilt een concreter plan om jouw doelen te behalen en aan te laten sluiten op jouw organisatie of klanten.
 • Je wilt niet alleen maar taken afronden en racen tegen de klok. Je wilt plezier, balans en vervulling ervaren in je dagelijkse leven.
 • Je wilt niet alleen groeien als HR Professional. Je wilt jezelf uitdagen om je volledige potentieel te maximaliseren en je bent bereid jezelf hier voor langere termijn aan te committeren.
 • Je wil meer helderheid over ‘waarom’ jij  doet zoals jij doet, zodat je nog beter oplossingen  en advies kan bieden binnen jouw organisatie.
 • Je bent er klaar voor om jouw positie te verstevigen en impact te maken met jouw expertise!

Je hebt alleen geen flauw idee hoe je dat aanpakt….

Here it is...
EvolvHR Mentoring

Ons EvolvHR Programma™ is ons meest individuele en intensieve 6 maanden programma dat HR professionals aan een framework en plan helpt om (onderliggende) wensen en behoeften concreet te maken en zelfverzekerder keuzes kunnen maken voor hun ideale werkomgeving.

Het is een intensief, actiegericht programma wat er op gefocust is om vanuit verantwoordelijkheid en zelfkennis je volledige potentieel te ontketenen. 1 op 1 zonder afleiding van andere deelnemers. 

EvolvHR Mentoring is er niet alleen op gericht dat jij als HR professional groeit, maar ook om vanuit jouw authentieke kracht podium te staan en met energie en zelfvertrouwen in het leven te staan!

Carolyn van Bunschoten, HR Manager Vaneeghen Nutrition

Dit is wat Carolyn heeft ervaren:

Het traject bij judith heeft best of both worlds: Business and personal coach in een. Alle persoonlijke zaken die ik besprak, stonden in directe verbinding met de business cases die op mijn pad kwamen waardoor ik in de praktijk toegespitst met een en ander aan de slag kon gaan. Judith heeft stapels aan ervaring in HR en verliest niet uit het oog hoe belangrijk het is om naar de behoeften van de individuele organisatie te kijken en daarop te kalibreren vanuit de HR rol. Op dat vlak heeft ze me enorm weten te verrijken. Ik ken mezelf beter, kan beter loslaten en weet beter waar ik impact kan maken.” 

Waar werken we aan in het EvolvHR Programma?

Je leert om vanuit zelfbewustheid, authenticiteit en talent te handelen, een betere visie, oplossingen en advies te ontwikkelen èn hoe je jouw positie kan versterken.

Dit allemaal zodat jij een grotere impact kunt maken op je eigen werkend leven èn, dat van anderen.

Denk aan:

Mai Matsumoto, HR Manager bij Oedipus Brewery, zei het volgende over “Mentoring by HRLab”

“Judith is een zeer positief persoon. Ze is altijd heel betrokken, empathisch, zeer ondersteunend en deskundig. Elke keer nadat ik Judith heb ontmoet, voel ik me zelfverzekerder. De coaching heeft impact gehad op zowel mijn professionele als privéleven. Ik kan Judith sterk aanbevelen om mee te werken!”

Het EvolvHR Programma is uniek…

Het “EvolvHR  programma TM” is het programma wat intensieve 1 op 1 begeleiding, maatwerk, business en persoonlijke ontwikkeling combineert. Met onze HR kennis, coaching- en ondernemers bril, een flinke dosis humor en enorme toewijding en no bullshit mentality, brengen we je helderheid over jezelf en daag ik je uit jouw positie te pakken en je eraan te houden.

We onderzoeken jouw persoonlijke en zakelijke uitdagingen en zetten deze obstakels om naar overwinningen. Ik daag je uit om naar jezelf te kijken en spreek je aan op je verantwoordelijkheid, het gedrag dat je laat zien en confronteer je met eerlijke en zuivere feedback.

Ik sta naast je bij het bepalen van jouw richting op basis van jouw HR visie en vertalen we dit naar een concreet actieplan. Je hebt mij on speed dail, en kunt me benaderen voor elke vraag en bij elke onzekerheid.

Ik laat je wegen zien die je nog niet bewandeld hebt en help je op basis van je eigen inzichten keuzes te maken.

Keuzes die bijdragen aan jouw (werk)geluk, positionering èn het behalen van het leven waarvan je altijd gedroomd hebt!

De Investering:

De investering voor het “EvolvHR Programma™” is:

€ 5.797- excl BTW
(Betaling in termijnen is mogelijk)

Wat zit er allemaal in?

Judith taanman-Veenstra

Even voorstellen!

Judith Taanman-Veenstra, oprichter van Human Resources Lab, heeft een passie voor mens en ontwikkeling. Door al jaren in het MKB werkveld te hebben gewerkt als HR manager, heeft zij vanuit de eerste hand ervaren hoe het is om HR binnen het MKB te zijn. De vraagstukken, de problematiek, maar ook de zorg en de wens om impact te maken en een organisatie te helpen. Zij heeft het haar missie gemaakt om HR te veranderen, en HR profs met haar kennis te begeleiden zodat zij vanuit eigen verantwoordelijkheid en kracht, keuzes kunnen maken die hun ultieme (werk)leven ondersteunen. Zelf heeft Judith met meerdere tegenslagen te maken gehad die haar hebben gesterkt in het kiezen voor wat echt belangrijk is. Je leert dus ook niets wat zij zelf niet gedaan heeft. Zij heeft in jouw schoenen gestaan.

Het is haar unieke kracht om in tijden van groei en verandering, zowel ondernemer als werknemer al 20 jaar te voorzien van praktische handvatten om de verandering succesvol te begeleiden. Door organisatie en individu te ‘empoweren’ om onzichtbare obstakels de baas te zijn en hetgeen uit te spreken wat niet uitgesproken wordt, begeleidt zij hen vanuit hun eigen unieke kern naar een gelukkiger en betekenisvoller, werknemer- en werkgeverschap.

Samen verbeteren we kwaliteit van leven!

Vragen? Dit zijn de meest gestelde:

 1. Hoe weet ik of dit ècht wat voor mij is? Wil jij impact maken met wat je doet? Heb je behoefte aan 1 op 1 aandacht, ben je gecommitteerd aan jezelf en onze afspraken en werk je liever niet in een groep? Dan is dit programma iets voor jou.
 2. 1 op 1, wat betekent dat? Bij mij betekent dat maatwerk. We gaan alleen met jouw doelen, en plannen aan de slag en maken ruimte voor je vrij zodat je ons altijd en snel kunt bereiken. Ik sta naast je, de hele weg en help je bij alle obstakels die je tegenkomt, maar schroom ook niet om je af en toe vooruit te duwen als dat nodig is.
 3. Kan EvolvHR door elke HR prof gevolgd worden? – Ja, Elk traject is maatwerk en passen we aan op jouw behoeftes of je nou, zzp-er bent in HR, HR Officer of HR Director bent. Ik spar met je op elk niveau! 
 4. Is it op persoonlijk of vakinhoudelijk niveau? – Beide, de 6 maanden richten we in op jou als mens en jouw blik op de wereld en werk. Daarbij houden we jouw (bedrijfs)doelstellingen in acht en verbinden we dat samen. Bovendien help ik je bij elke vakinhoudelijke vraag die je hebt, zodat je ook dagelijks verder kunt. Jouw behoeftes en wensen staan voorop!
 5. Kan ik in termijnen betalen? Ja, als we een offerte uitbrengen, zijn er ook deeltijd opties meegenomen. Tip: vanuit een werkomgeving is het mogelijk om “EvolvHR Programa TM” af te trekken van de belasting.
 • Ben jij toe aan de volgende stap?
 • Ben je klaar met wachten en ben je klaar voor actie?
 • Wil jij niet langer wachten om je eigen ultieme werkbeleving te creëren?

Als je ècht met jezelf aan de slag wilt gaan, meld je dan nu aan voor jouw gratis explore call om te ontdekken of wij bij elkaar passen.

Wat zijn de vervolgstappen.?

Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Ready voor een gratis explore call?

Als je ècht met jezelf aan de slag wilt gaan, meld je dan nu aan voor jouw gratis explore call om te ontdekken of wij bij elkaar passen.