Search
Close this search box.

Onze Klanten

Zij gingen je voor....

HR As A Service met focus op werkgeluk

Zij gingen je voor...

Onze referenten vertellen je graag meer over wat wij voor hen hebben betekend. Lees het zelf in de feedback die wij hebben mogen ontvangen.

We hebben veel ervaring gehad met andere HR professionals, maar de no-nonsense en pragmatische aanpak van Judith is voor ons een enorme meerwaarde geweest. Dankzij haar aanpak, resultaat en karakter kan ik zeggen dat we het vertrouwen in een goede HR basis weer hebben teruggevonden.”
Judith kent niet alleen de profielen (persoonlijkheden) van alle werknemers, maar kent ook de wetten en regels van het HR-vak op haar duimpje. In brainstormsessies, om de strategie vorm te geven en om een plan te bedenken voor de lancering, toonde zij zich open, proactief, energiek en betrouwbaar, maar ook kritisch.
Abigail Jessurun
Abigail Jessurun
Eigenaar - Brandstax
Samenwerken met Judith is echt heel leuk; ze is warm menselijk, maar ook gedreven en doelgericht. Door haar karakter was ze bindend in het hele bedrijf. Zonder Judith zou Enable U niet zijn geworden wat het vandaag is. Ik raad van harte aan om met haar aan de slag te gaan; het gaat je naast veel plezier ook echte resultaten opleveren.”
Frank Arts
Frank Arts
CEO – Enable-U
Human Resources Lab | Judith Taanman

HR As A Service

Samenwerken aan de groei van jouw bedrijf?

Mijn missie is om mensen en organisaties te helpen groeien, door een betekenisvolle werkbeleving te creëren, hen te verbinden en te stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Samenwerken aan een betekenisvoller werkgeverschap?

we love them

Wat onze klanten over ons zeggen

Ontmoet Het Team Achter Human Resources Lab​

The People Behind The Brand. Lees Meer Over Wie Wij Zijn En Waar Wij Voor Staan​

Human Resources Lab | Judith Taanman