Over Ons

Het Verhaal En Gezicht Achter Het Human Resources Lab​

Because Business is Human
Video afspelen

Why We do

Wij houden van mensen! Wij geloven in de kracht van ieders authenticiteit èn individuele talent. De juiste samenstelling van deze talenten is volgens ons dan ook hét geheim van een succesvolle organisatie.

Vanuit onze expertise bieden wij HR advies en support bij de creatie van een betekenisvolle, professionele werkbeleving en helpen wij mens en organisatie verbinden, en vanuit de juiste mindset te groeien.

What we do

Het Human Resources Lab is dé HR business partner voor het MKB.

Door ons grote netwerk beschikken wij altijd over de juiste expertises om je te extra te ondersteunen bij de groei en ontwikkeling van jouw organisatie. 

Human Resources Lab bestaat uit een team van 4, om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

Human Resources Lab | Judith Taanman

Who Am I?

Over Judith

Human Resources Lab | Judith Taanman

Judith Taanman-Veenstra, oprichter van Human Resources Lab, heeft een passie voor mens en ontwikkeling. Het is haar unieke kracht om in tijden van groei en verandering, zowel ondernemer als werknemer te voorzien van praktische handvatten om de verandering succesvol te begeleiden. Door organisatie en individu te ‘empoweren’ om onzichtbare obstakels de baas te zijn, hetgeen uit te spreken wat niet uitgesproken wordt, begeleidt zij hen naar een gelukkiger en betekenisvoller, werknemer- en werkgeverschap.

Judith heeft 20 jaar professionele ervaring in het MKB-werkveld, waarvan ruim 10 jaar als HR manager en business partner binnen o.a. de IT- en commerciële markten. Haar brede inhoudelijke kennis op het gebied van HR, commerciële inzicht, haar kennis van de arbeidswet- en regelgeving en gedragskennis, maakt haar een waardevolle business partner voor ondernemers en HR professionals. Ze is bij diverse organisaties verantwoordelijk geweest voor de uitvoering van HR projecten en het opzetten en doorontwikkelen van fundamenteel HR-beleid en processen, waar deze organisaties nu nog steeds gebruik van maken. En heeft vanuit haar eigen groeiproces medewerkers en ondernemers begeleidt bij en het creëren en bereiken van hun eigen groeidoelstellingen vanuit werkgeluk.

In 2019 besloot Judith haar carrière voor te zetten als zelfstandig HR-partner. Met haar unieke kijk op HR wil zij bij meer ondernemers begeleiden in hun groei en bijdragen en de ontwikkeling van organisaties en HR Professionals.

Authenticiteit

Ieder mens en zijn/haar ontwikkeling is uniek en authentiek. De echtheid van het zijn van jezelf, om wie je bent en hoe je bent staat centraal. 

Vertrouwen

Geen ontwikkeling en warme samenwerking zonder wederzijds vertrouwen. 

Gelijkwaardigheid

Samenwerken met HR Lab? Dan kies je voor een gelijkwaardigheid als mens in zowel omgang, behandeling als benadering.  

Transparantie

Staat voor een triangel van openheid vanuit integriteit, eerlijkheid vanuit relevantie en oprechtheid vanuit de beste intentie.

Ons Waarde Kompas

Wij geloven in de kracht van ieder mens

Kun jij je vinden in ons kompas van waarden? Dan is een belangrijk element van samenwerken al afgetikt. Werken vanuit deze waarden staat voor ons centraal. 

Bekijk onze tevreden klanten

we work for them

We hebben veel ervaring gehad met andere HR professionals, maar de no-nonsense en pragmatische aanpak van Judith is voor ons een enorme meerwaarde geweest. Dankzij haar aanpak, resultaat en karakter kan ik zeggen dat we het vertrouwen in een goede HR basis weer hebben teruggevonden.”
Judith kent niet alleen de profielen (persoonlijkheden) van alle werknemers, maar kent ook de wetten en regels van het HR-vak op haar duimpje. In brainstormsessies, om de strategie vorm te geven en om een plan te bedenken voor de lancering, toonde zij zich open, proactief, energiek en betrouwbaar, maar ook kritisch.
Abigail Jessurun
Abigail Jessurun
Eigenaar - Brandstax
Samenwerken met Judith is echt heel leuk; ze is warm menselijk, maar ook gedreven en doelgericht. Door haar karakter was ze bindend in het hele bedrijf. Zonder Judith zou Enable U niet zijn geworden wat het vandaag is. Ik raad van harte aan om met haar aan de slag te gaan; het gaat je naast veel plezier ook echte resultaten opleveren.”
Frank Arts
Frank Arts
CEO – Enable-U

Ook samenwerken aan de groei van jouw bedrijf?