Zoek
Sluit dit zoekvak.

Excel Mastermind:

Find Your Focus!!

Van chaos naar grip op je leven!

Wil jij meester worden in persoonlijke effectiviteit en je productiviteit verhogen terwijl je meer vrijheid en rust ervaart, in slechts vier maanden? Dan is dit masterclass programma voor jou!

Je word geleefd wordt, door klanten, afspraken, planning en deadlines.

Je loopt steeds achter de feiten aan en in het weekend ben je kapot. Time to change!

Wil jij meester worden in persoonlijke effectiviteit en je productiviteit verhogen terwijl je meer rust en vrijheid ervaart, in slechts vier maanden? 

Herkenbaar?

Hoe zou het zijn als...

Human Resources Lab | Judith Taanman

Wanna “Find your Focus” and get in the driver seat? Lees dan verder!

Speciaal voor jou:
Find your Focus

“Find your Focus!!” is hèt groepscoaching programma van 4 maanden die je uitdaagt, aanmoedigt en ondersteunt om effectiever en efficiënter te werken. Het is een hands-on en super praktisch programma wat er op gefocust is om een goede werk/prive balans te creëren en je de time management skills, inzichten en tools te geven om effectiever te werken en meer rust en vrijheid te ervaren.

De “Find your Focus!!” is er niet alleen op gericht dat jij je tijd beter kunt indelen, maar ook om vanuit jouw authentieke kracht en unieke talenten gerichtere keuzes te kunnen maken en van grotere waarde te zijn voor jouw organisatie en klanten.

Wat ga je leren in
“Find your Focus”?

Werk in “Find your Focus!!” aan je plannings- en time management skills en zelfbewustzijn, zodat je vanuit rust gerichte keuzes maakt, een grotere waarde en bijdrage kunt leveren aan jouw organisatie èn voorbereid bent op elke taak of opdracht die jouw kant op komt.

Denk aan:

Wat maakt “Find your Focus!’ uniek?

“Find your Focus!!’ is het 4 maanden durende groepsprogramma wat inhoudelijke kennis, accountability en live action training op een unieke wijze combineert. Met onze kennis over werkbeleving, people en mindset, veel plezier, persoonlijke touch, commitment en feedback, brengen we rust in de dagelijkse chaos en daag ik je uit vanuit jouw kern slimmere keuzes te maken in je dagelijks leven.

In deze vier maanden sta ik naast je om je te begeleiden en te helpen bij de implementatie van alle geleerde kennis naar de praktijk. Tijdens onze 2 wekelijkse Q&A’ sessies krijg je de ruimte om al je vragen te stellen, feedback te ontvangen en samen met je groep te leren hoe je jouw obstakels om kunt zetten naar nieuwe mogelijkheden die leiden naar jouw doelen. Oh ja, en je krijgt ook huiswerk waar je alles direct gaat leren toepassen en blijft oefenen.

Naast de 4 maanden intensieve begeleiding krijg je nog een aantal waardevolle bonussen om dit met recht een reis van zakelijke en persoonlijke transformatie te maken en te delen. 

3 Deep Dive live Sessies : Ik help je aan kennis en tools in planning, time management en persoonlijke groei tijdens 3 live dagen. Je beleeft dit in een kleine groep (4 tot max 8) like minded professionals, die er klaar voor zijn om weer grip te krijgen over hun eigen agenda en doelen. De drie dagen zijn: praktisch, high energy, confronterend en vol groei..

Ben je klaar om controle te nemen over jouw werkweek, in plaats dat jouw werkweek controle heeft over jou?

Dit wil ik! Maar wat kost dat?

De investering voor het krachtige “Find your Focus!!’” programma is:

Find your Focus! € 2.275,- per persoon excl. BTW 
(Betaling in termijnen is mogelijk)

Wat zit er allemaal in?

Na de Excel Mastermind - Find your Focus! heb jij:

Judith taanman-Veenstra

Even voorstellen!

Human Resources Lab | Judith Taanman

Judith Taanman-Veenstra, oprichter van Human Resources Lab, heeft een passie voor mens en ontwikkeling. Vanuit haar rol als HR projectleider, manager en ondernemer, weet zij als geen ander hoe het is om 30 ballen in de lucht te houden, samenwerking goed en efficiënt te houden èn ook nog ruimte over te houden voor ontspanning en vrije tijd.

Al jaren staat zij bekend om haar organisatorische talent binnen de organisaties waar zij gewerkt heeft en wordt zij regelmatig ingezet bij de coaching van medewerkers die vastlopen bij het inrichten van hun tijd of terugkeren naar de werkvloer na overwerkt te zijn.  Zij staat ervoor om vanuit je  eigen kern keuzes te maken, grenzen aan te geven en daarmee je productiviteit te verhogen. Bovendien heeft ze alles zelf gedaan en uitgezocht en leert ze je niets wat zij zelf niet doet!

Het is haar unieke kracht om in tijden van groei en verandering, zowel voor ondernemer als werknemer al 20 jaar te voorzien van praktische handvatten om de verandering succesvol te begeleiden. Door organisatie en individu te ‘empoweren’ om onzichtbare obstakels de baas te zijn en hetgeen uit te spreken wat niet uitgesproken wordt, begeleidt zij hen vanuit hun eigen unieke kern naar een gelukkiger en betekenisvoller, werknemer- en werkgeverschap.

Persoonlijk, hands on en vooral direct toe te passen in de praktijk!

Wanna know more? Dit zijn de meest gestelde vragen:

  1. Hoe weet ik of dit ècht wat voor mij is? – Als je steeds het idee hebt tijd te kort te komen, altijd taken over hebt aan het einde van je week, of eens in de zoveel tijd weer gefrustreerd bent over alles wat je op je bord krijgt en hoe je het weer moet bolwerken èn wil je  tools ontvangen en skills leren hoe ermee om te gaan, dan is dit wat voor jou!
  2. Moet ik andere trainingen van het HRLab gedaan hebben voor ik aan “Find your Focus!!” start? – Nee, dat hoeft niet perse. Maar heb je “The Journey” doorlopen, dan kunnen elementen die je daar geleerd hebt, wel versterkend werken en je proces in dit traject versnellen.
  3. Kan “Find your Focus!!” door zowel ondernemers als particulieren gevolgd worden? – Ja, zowel ondernemers, managers, leiders als medewerkers kunnen hier vanuit een werkomgeving in aansluiten, maar ook als particulier ben je van harte welkom. Tip: vanuit een werkomgeving is het mogelijk om “Find your Focus!!” af te trekken van de belasting.
  4. Wij willen met meerdere medewerkers van hetzelfde bedrijf meedoen, kan dat in dezelfde sessie? – Ja dat kan! Het is een laagdrempelig traject, wat ook op maat “in house” voor meerdere medewerkers gegeven kan worden. Wil je hier meer over weten, laat het ons dan weten. Dan gaan we graag met jouw organisatie in gesprek.
  5. Kan ik in termijnen betalen?-  Ja, we denken graag met je mee in een betaalplan als jij die behoefte hebt.
  • Zou het niet fijn zijn om ’s nachts door te slapen zonder dat je steeds je unfinished-to-do list in je hoofd hebt om je wakker te houden?
  • Of dat gevoel te hebben dat je daadwerkelijk zaken af krijgt, in plaats van rond te rennen als een kip zonder kop?
  • Ben jij er klaar voor om de regie terug te pakken over je agenda?

Plan nu nu jouw gratis explore call om er achter te komen of we matchen!

Ben jij er klaar voor om de regie terug te pakken over je agenda?

Zou het niet fijn zijn om 's nachts door te slapen zonder dat je steeds je unfinished-to-do list in je hoofd hebt om je wakker te houden?

Of dat gevoel te hebben dat je daadwerkelijk zaken af krijgt, in plaats van rond te rennen als een kip zonder kop?

Plan nu nu jouw gratis engagement call om er achter te komen of we matchen!