Search
Close this search box.

The Journey!

Work towards your (work)happiness!

Wil jij regie over je eigen carrière en (werk)geluk in slechts twee maanden? Dan is dit programma iets voor jou!

Wil jij de regie over je eigen carrière en werkgeluk?

Wil jij zelfverzekerd carrière keuzes maken, en ben je er klaar mee van werkgever naar werkgever te sjokken zonder duidelijke richting?

Ontdek wie je bent en vind een vorm die je je carrière lang kunt blijven gebruiken ?

Then let’s start that Journey, with you!

Ben jij dit???

Hoe zou het zijn als...

Human Resources Lab | Judith Taanman

Pak de regie over je eigen (werk)geluk, en doe mee aan ‘The Journey!”

Let me introduce you to... The Journey

“The Journey” is hèt groepscoaching programma van 2 maanden dat jou ondersteunt om zelfstandig regie te pakken over je WERKGELUK!

Het is een uitdagend, hands-on en super praktisch persoonlijk leiderschap programma wat er op gefocust is om je de kennis, inzichten en TOOLS te geven om vol vertrouwen te sturen op jouw eigen (werk)geluk!

In 2024 starten we op 29 februari of 3 oktober

Hoe ervaren deelnemers “The Journey”?

Lifechanging: Vanuit welke levensvervulling doe ik de dingen die ik doe, om vanuit daar bewustere keuzes en afwegingen te maken. Met die zelf kennis ben ik zelfverzekerder, kan ik mijn keuzes beter uitleggen in mijn werk en ervaar ik meer draagvlak en liefde voor mezelf. ”  

Monique Woudt, Sr. M&O Medewerker, Van Dorp.

Wat ga je leren in
“The Journey”?

Werk in “The Journey” aan je WERKGELUK zodat je vanuit zelfverzekerdheid en authenticiteit gerichte keuzes maakt voor jouw (werk)leven èn de (werk)omgeving te creëren die dat ondersteunt. 

Wat je gaat doen:

Anita Monotalulu, Sr.Teamcoach, zei het volgende...

The Journey is een check-in moment voor mij  geweest: Wie ben ik, wat wil ik, waar sta ik en ga ik nog de goede kant op of moet ik bijsturen.” 

The Journey is een 'Lifechangeing' programma…

The Journey is het groepsprogramma van 2 maanden wat individuele aandacht,  live training en accountability op een unieke wijze combineert. Met onze kennis over werkgeluk, people en mindset, een flinke dosis humor en enorme toewijding en feedback, brengen we je helderheid over jezelf en dagen we je uit om vanuit jouw kern een concreet plan te maken in richting (werk)geluk.

We starten met intensieve live trainingsdagen, waarbij we jou helpen in het proces om jouw unieke “personal blueprint” vast te stellen, obstakels te overwinnen en vanuit daar tot een een concreet actieplan te komen voor de komende 6 maanden.  Jouw unieke reis beleef je in een groep van maximaal 8 gedreven en committed individuen die er klaar voor zijn om met jou te knallen!

De twee dagen zijn: praktisch, high energy, confronterend en vol groei!

Maar je begeleiding stopt niet na deze twee dagen. Judith blijft dan nog twee maanden online naast je staan als jouw digitale accountability buddy en mentor om jou en jouw groep extra tips en oefeningen te geven,  je uit te dagen en te stimuleren om je aan je plan te houden.

Ben je klaar om weer aan het roer te staan van jouw eigen carrière?

De Investering?

De investering voor het transformerende “The Journey” programma is:

The Journey € 2.197,- excl BTW 
(Normale Prijs – Betaling in termijnen is mogelijk)

ACTIEPERIODE

29/02 t/m 07/02 – Super Early Bird prijs = € 1.697,- excl BTW, ipv € 2.197,- excl BTW

07/02 t/m 18/02 – Super Bird prijs = € 1.997,- excl BTW, ipv € 2.197,- excl BTW

 

Wat zit er allemaal in?

Denise Brouwer

Wat Denise Brouwers zei over the Journey:

“Twee maanden die in het teken staan van de ontdekkingstocht naar jezelf, waarin je laagje voor laagje afwerkt. Samen met gelijkgestemden ga je op zoek naar wie je bent en waar er op dit moment wrijving zit m.b.t. je werkgeluk. Met behulp van praktische en toepasbare oefeningen creëer je een blueprint van jezelf waar je een leven lang op verder kunt borduren!”

Judith taanman-Veenstra

Even voorstellen!

Judith Taanman-Veenstra, oprichter van Human Resources Lab, heeft een passie voor mens en ontwikkeling.

Succesvol maar na doelloos van baan naar baan geswitcht te zijn, en de dagelijkse confrontatie met zoekende medewerkers en ondernemers ging zij op zoek naar de oplossing voor een (werk)geluk. Zij ontwikkelde “The Journey methode TM”, waar op basis zij niet alleen haar eigen werkgeluk vond, maar ook meer voldoening en betekenis in haar leven.

Het is haar unieke kracht om in tijden van groei en verandering, zowel ondernemer als werknemer al 20 jaar te voorzien van praktische handvatten om de verandering succesvol te begeleiden. Door organisatie en individu te ‘empoweren’ om onzichtbare obstakels de baas te zijn en hetgeen uit te spreken wat niet uitgesproken wordt, begeleidt zij hen vanuit hun eigen unieke kern naar een gelukkiger en betekenisvoller, werknemer- en werkgeverschap.

En dat met een hoop humor, (liefdevolle) confrontatie en een persoonlijke touch!

Meer weten? Dit zijn de meest gestelde vragen:

  1. Hoe weet ik of dit ècht wat voor mij is? – Zoek je verdieping in jezelf en wil je vanuit je eigen power met jezelf aan de slag te gaan om zelf (werk)geluk te creëren dan is dit zeker wat voor jou. Maar luister vooral niet naar ons, Check hoe anderen ‘The Journey’ hebben ervaren en trek je eigen conclusies.
  2. Is ’the Journey’ voor mensen met of na een burn-out? – Nee, voor iedereen die meer richting wil geven aan zijn of haar carrière, slimmere keuzes wil maken of meer werkgeluk wil ervaren, is ’the Journey’ waardevol! 
  3. Hoe borgen jullie de geleerde stof? –  Loop ik straks geïnspireerd de deur uit, waarna ik weer word overmand door de waan van de dag… – Daarin verschilt “The Journey” van andere leiderschapsprogramma’s. Je houdt ons nog 2 maanden aangesloten als accountability buddy om je te supporten, vragen te beantwoorden en te voorzien van feedback. Zie ons als je “zijwieltjes”, om ervoor te zorgen dat jij aangesloten en gecommitteerd blijft op  je eigen plan.
  4. Kan “The Journey” door zowel ondernemers als particulieren gevolgd worden? – Ja, zowel ondernemers, managers, leiders of medewerkers kunnen hier vanuit een werkomgeving in aansluiten, maar ook als particulier ben je van harte welkom. Tip: vanuit een werkomgeving is het mogelijk om “the Journey” af te trekken van de belasting.
  5. Wij willen met meerdere medewerkers van hetzelfde bedrijf meedoen, kan dat in dezelfde sessie? – Ja dat kan. Ook hebben we ‘inhouden’ mogelijkheden. Wil je hier meer over weten dan bellen we graag persoonlijk met je om dit nader te bespreken.
  6. Kan ik in termijnen betalen? – Ja, we denken graag met je mee in een betaalplan als jij die behoefte hebt. Daarin gaan we best ver!
  • Wil jij meer plezier beleven in je werk?
  • Ben jij er klaar voor om vanuit je eigen authenticiteit en waarden te werken?
  • Wil jij niet meer langer wachten om je eigen ultieme werkbeleving te creëren?

Meld je dan nu aan voor “The Journey” of boek nu jouw gratis explore call voor meer informatie of als je even wilt sparren!

Wil jij meer plezier beleven in je werk?

Ben jij er klaar voor om vanuit je eigen authenticiteit en waarden te werken?

Wil jij niet meer langer wachten om je eigen ultieme werkbeleving te creëren?

Meld je dan nu aan voor “The Journey” of boek nu jouw gratis explore call voor meer informatie!

Human Resources Lab | Judith Taanman