Search
Close this search box.

The Journey!

 De meest efficiënte manier naar zakelijk succes en een lekker leven!

Wil jij een concreet plan voor jouw toekomst in slechts twee maanden? Dan is dit programma iets voor jou!

Wil jij meer helderheid over je toekomstpad?

Wil jij zelfverzekerd carrière keuzes kunnen maken maken, en ben je er klaar mee van werkgever naar werkgever te sjokken zonder duidelijke richting?

Je bent namelijk slechts 1 kernkeuze verwijderd van de carrière en het leven waar je altijd van hebt gedroomd!

So let’s start that your Journey!

Ben jij dit???

Maar wat nou als...

Human Resources Lab | Judith Taanman

Creëer je eigen plan naar (werk)geluk, en doe mee aan ‘The Journey!”

TADAAHH... The Journey!

De Journey MethodeTM is het 7 stappen model dat je levenslang kunt gebruiken om bewuste keuzes te maken voor je werk-/levensgeluk, zonder compromissen te sluiten.

Het is uitdagend, hands-on en super praktisch groepsprogramma van 2 maanden wat er op gefocust is om je de kennis, inzichten en handvatten te geven om vol vertrouwen je carrière en leven in te richten waar jij bij van wordt!

In 2024 starten we op 29 februari of 3 oktober

Hoe ervaren deelnemers “The Journey”?

Lifechanging: Vanuit welke levensvervulling doe ik de dingen die ik doe, om vanuit daar bewustere keuzes en afwegingen te maken. Met die zelf kennis ben ik zelfverzekerder, kan ik mijn keuzes beter uitleggen in mijn werk en ervaar ik meer draagvlak en liefde voor mezelf. ”  

Monique Woudt, Sr. M&O Medewerker, Van Dorp.

Wat ga je leren in
“The Journey”?

De Journey MethodeTM is de snelste manier om duidelijkheid te krijgen over je toekomst zonder vast te zitten aan allerlei langetermijnprogramma’s.

Wat je gaat doen:

Anita Monotalulu, Sr.Teamcoach, zei het volgende...

The Journey is een check-in moment voor mij  geweest: Wie ben ik, wat wil ik, waar sta ik en ga ik nog de goede kant op of moet ik bijsturen.” 

1 keuze verwijderd van jouw droomcarriers en leven...

De JourneyTM is het groepsprogramma van 2 maanden wat individuele aandacht,  live training en verantwoordelijkheid op een unieke wijze combineert. Met onze kennis over werkgeluk, people en mindset, een flinke dosis humor en enorme toewijding en feedback, brengen we je helderheid over jezelf en dagen we je uit om vanuit jouw kern een concreet plan te maken.

We starten met 2 intensieve live trainingsdagen, waarbij we jou helpen in het proces om jouw unieke “personal blueprint” vast te stellen, obstakels te overwinnen en vanuit daar tot een een concreet actieplan te komen voor de komende 6 maanden.  Jouw unieke reis beleef je in een groep van 2 tot 12 gedreven en committed individuen die er klaar voor zijn om met jou te knallen!

De twee dagen zijn: praktisch, high energy, confronterend en vol groei!

Maar je begeleiding stopt niet na deze twee dagen. Judith blijft dan nog twee maanden online naast je staan als jouw digitale accountability buddy en mentor om jou en jouw groep extra tips en oefeningen te geven,  je uit te dagen en te stimuleren om je aan je plan te houden.

Je bent slechts 1 kernkeuze verwijderd van de carrière en het leven waar je altijd van hebt gedroomd.

De Investering?

De investering voor het transformerende “The Journey” programma is:

The Journey € 2.197,- excl BTW 
(Normale Prijs – Betaling in termijnen is mogelijk)

ACTIEPERIODE

Nu geen acties van toepassing

Wat zit er allemaal in?

Denise Brouwer

Wat Denise Brouwers zei over the Journey:

“Twee maanden die in het teken staan van de ontdekkingstocht naar jezelf, waarin je laagje voor laagje afwerkt. Samen met gelijkgestemden ga je op zoek naar wie je bent en waar er op dit moment wrijving zit m.b.t. je werkgeluk. Met behulp van praktische en toepasbare oefeningen creëer je een blueprint van jezelf waar je een leven lang op verder kunt borduren!”

Judith taanman-Veenstra

Even voorstellen!

Judith Taanman-Veenstra, oprichter van Human Resources Lab, heeft een passie voor mens en ontwikkeling.

Succesvol maar na doelloos van baan naar baan geswitcht te zijn, en de dagelijkse confrontatie met zoekende medewerkers en ondernemers ging zij op zoek naar de oplossing voor een (werk)geluk. Zij ontwikkelde “The Journey methode TM”, waar op basis zij niet alleen haar eigen werkgeluk vond, maar ook meer voldoening en betekenis in haar leven.

Het is haar unieke kracht om in tijden van groei en verandering, zowel ondernemer als werknemer al 20 jaar te voorzien van praktische handvatten om de verandering succesvol te begeleiden. Door organisatie en individu te ‘empoweren’ om onzichtbare obstakels de baas te zijn en hetgeen uit te spreken wat niet uitgesproken wordt, begeleidt zij hen vanuit hun eigen unieke kern naar een gelukkiger en betekenisvoller, werknemer- en werkgeverschap.

En dat met een hoop humor, (liefdevolle) confrontatie en een persoonlijke touch!

Meer weten? Dit zijn de meest gestelde vragen:

  1. Hoe weet ik of dit ècht wat voor mij is en wat ik überhaupt wil? – Wil je gewoon lekker werken of leven, en zoek je verdieping in de dingen die je doet? Dan is dit al voor jou. Maar luister vooral niet naar ons: Check vooral de reviews hoe anderen ‘The Journey’ hebben ervaren en trek je eigen conclusies. We brengen je ook graag met hen in contact!
  2. Is ’the Journey’ voor mensen met een burn-out? – Nee, dan heb je andere hulp nodig. Maar zoek je (na een burn-out – of andere situatie) meer helderheid over je toekomst, wil je slimmere keuzes maken in je werk en leven en wil je met meer vertrouwen de toekomst tegemoet? Dan is de Journey erg waardevol.
  3. Hoe borgen jullie de geleerde stof? –  Loop ik straks geïnspireerd de deur uit, waarna ik weer word overmand door de waan van de dag… – Daarin verschilt “The Journey” van andere leiderschapsprogramma’s. Je houdt ons nog 2 maanden aangesloten als accountability buddy om je te supporten, vragen te beantwoorden en te voorzien van feedback. Zie ons als je “zijwieltjes”, om ervoor te zorgen dat jij aangesloten en gecommitteerd blijft op  je eigen plan.
  4. Kan “The Journey” door zowel ondernemers als particulieren gevolgd worden? – Ja, zowel ondernemers, managers, leiders of medewerkers kunnen hier vanuit een werkomgeving in aansluiten, maar ook als particulier ben je van harte welkom. Tip: vanuit een werkomgeving is het mogelijk om “the Journey” af te trekken van de belasting.
  5. Wij willen met meerdere medewerkers van hetzelfde bedrijf meedoen, kan dat in dezelfde sessie? – Ja dat kan. Ook hebben we ‘inhouden’ mogelijkheden. Wil je hier meer over weten dan bellen we graag persoonlijk met je om dit nader te bespreken.
  6. Kan ik in termijnen betalen? – Ja, we denken graag met je mee in een betaalplan als jij die behoefte hebt. Daarin gaan we best ver!
  • Wil jij meer plezier beleven in je werk?
  • Ben jij er klaar voor om vanuit je eigen authenticiteit en waarden te werken?
  • Wil jij niet meer langer wachten om je eigen ultieme werkbeleving te creëren?

Meld je dan nu aan voor “The Journey” of boek nu jouw gratis explore call voor meer informatie of als je even wilt sparren!

Wil jij meer plezier beleven in je werk?

Ben jij er klaar voor om vanuit je eigen authenticiteit en waarden te werken?

Wil jij niet meer langer wachten om je eigen ultieme werkbeleving te creëren?

Meld je dan nu aan voor “The Journey” of boek nu jouw gratis explore call voor meer informatie!

Human Resources Lab | Judith Taanman