The Journey!

The roadmap towards your ultimate work experience!

Wil jij de regie pakken over jouw (werk)geluk, in slechts twee maanden? Dan is dit programma voor jou!

Wil jij de regie pakken over jouw (werk)geluk, en op basis van jouw eigen waarden, talent en persoonlijke kern werken en leven?

Wil jij onder begeleiding en met support van een groep gelijkgestemden in twee maanden, jouw unieke plan vorm en uitvoering richting jouw ultieme werkbeleving en leven?

Then start your Journey!

Herkenbare voorbeelden?

Hoe zou het zijn als...

Human Resources Lab | Judith Taanman

Pak vanuit jouw unieke persoonlijkheid de regie over je eigen (werk)geluk, en doe mee aan ‘The Journey!”.

Let me introduce you to... The Journey

“The Journey” is hèt groepscoaching programma van 2 maanden dat  werkend Nederland uitdaagt, aanmoedigt en ondersteunt om maximaal de regie te nemen over hun carrière en in hun leven. Het is een uitdagend, hands-on en super praktisch programma wat er op gefocust is om jouw volledige potentieel te ontketenen en je de kennis, inzichten en tools te geven om vol vertrouwen te sturen op jouw eigen (werk)geluk.

“The Journey” is er niet alleen op gericht dat jij als individu sterker in het leven staat, maar ook om vanuit jouw authentieke kracht en unieke talenten op de voorgrond te treden om de juiste kansen aan te trekken en te creëren.

Heleen Duinker

Dit is wat Heleen Duinker zei over “The Journey”

“The Journey” vond ik een inspirerend programma om je aan het denken te zetten over jezelf en wat jij wilt. Als je nog niet weet wat je wilt kom je op nieuwe ideeën, maar ook als je wel weet wat je wilt kom je op nieuwe ideeën. Dat maakt het intensief in de bovenkamer en zet je erna aan tot actie!” 

Wat ga je leren in
“The Journey”?

Werk in “The Journey” aan je leiderschapsskills en zelfbewustzijn, zodat je vanuit zelfverzekerdheid, authenticiteit en jouw unieke individuele talent gerichte keuzes maakt, een grotere waarde en bijdrage kun leveren aan jouw organisatie èn in staat bent de werkomgeving daarbij te creëren die dat ondersteunt.

Denk aan:

Sara Kandou zei het volgende over “The Journey”

“The journey was insightful programma en op een goede manier confronterend. De live dagen waren ook daadwerkelijk een reis, die een ieder zichzelf zou moeten gunnen!” 

Sara Kandou

The Journey is geen doorsnee programma…

The Journey is het groepsprogramma van 2 maanden wat individuele aandacht, accountability en live training op een unieke wijze combineert. Met onze kennis over werkgeluk, people en mindset, een flinke dosis humor en enorme toewijding en feedback, brengen we je helderheid over jezelf en dagen we je uit om vanuit jouw kern een concreet plan te maken in richting jouw ultieme werkbeleving.

We starten met 2 live trainingsdagen, waarbij we jou helpen in het proces om jouw unieke “personal blueprint” vast te stellen en vanuit daar te komen tot een een concreet actieplan. Jouw unieke reis beleef je in een groep van maximaal 12 gedreven en committed individuen die er klaar voor zijn om regie in handen te nemen richting werkgeluk! 

De twee dagen zijn: praktisch, high energy, confronterend en vol groei!

Maar je begeleiding stopt niet na deze twee dagen. Wij blijven nog twee maanden naast je staan als jouw digitale accountability buddy en mentor om jou en jouw groep extra tips en oefeningen te geven,  je uit te dagen en te stimuleren om je aan je plan te houden.

Ben je klaar om weer aan het roer te staan van jouw eigen carrière?

Klinkt goed, maar wat kost dat?

De investering voor het krachtige “The Journey” programma is:

The Journey € 1.295,- excl BTW 
(Betaling in termijnen is mogelijk)

Wat zit er allemaal in?

Denise Brouwer

Wat Denise Brouwers zei over the Journey:

“Twee maanden die in het teken staan van de ontdekkingstocht naar jezelf, waarin je laagje voor laagje afwerkt. Samen met gelijkgestemden ga je op zoek naar wie je bent en waar er op dit moment wrijving zit m.b.t. je werkgeluk. Met behulp van praktische en toepasbare oefeningen creëer je een blueprint van jezelf waar je een leven lang op verder kunt borduren!”

Judith taanman-Veenstra

Even voorstellen!

Judith Taanman-Veenstra, oprichter van Human Resources Lab, heeft een passie voor mens en ontwikkeling. Judith is heel gelukkig in haar job als HR business partner en mentor, maar dat is niet altijd zo geweest.

Succesvol maar na doelloos van baan naar baan geswitcht te zijn, ging zij na een persoonlijke tegenslag als dieptepunt, op zoek naar de oplossing voor een (werk)geluk. Zij ontwikkelde “The Journey” methode, waar op basis zij niet alleen haar eigen (werk)geluk vond, maar ook een veel voorkomende oplossing vond voor zowel ondernemer als medewerkers in de dynamiek werkgever/werknemer, carrière en leven..

Het is haar unieke kracht om in tijden van groei en verandering, zowel ondernemer als werknemer al 20 jaar te voorzien van praktische handvatten om de verandering succesvol te begeleiden. Door organisatie en individu te ‘empoweren’ om onzichtbare obstakels de baas te zijn en hetgeen uit te spreken wat niet uitgesproken wordt, begeleidt zij hen vanuit hun eigen unieke kern naar een gelukkiger en betekenisvoller, werknemer- en werkgeverschap.

En dat met een hoop humor, (liefdevolle) confrontatie en een persoonlijke touch!

Meer weten? Dit zijn de meest gestelde vragen:

  1. Hoe weet ik of dit ècht wat voor mij is? – Zoek je verdieping in jezelf en ben  je bereid om vanuit verantwoordelijkheid en eigen power met jezelf aan de slag te gaan om zelf (werk)geluk te creëren, in plaats van af te wachten, dan is dit zeker wat voor jou.
  2. Hoe borgen jullie de geleerde stof? –  Loop ik straks geïnspireerd de deur uit, waarna ik weer word overmand door de waan van de dag? – Daarin verschilt “The Journey” van andere leiderschapsprogramma’s. Je houdt ons nog 2 maanden aangesloten als accountability buddy, zie ons als je “zijwieltjes”, om ervoor te zorgen dat jij aangesloten blijft op je eigen commitment en plan.
  3. Kan “The Journey” door zowel ondernemers als particulieren gevolgd worden? – Ja, zowel ondernemers, managers, leiders of medewerkers kunnen hier vanuit een werkomgeving in aansluiten, maar ook als particulier ben je van harte welkom. Tip: vanuit een werkomgeving is het mogelijk om “the Journey” af te trekken van de belasting.
  4. Wij willen met meerdere medewerkers van hetzelfde bedrijf meedoen, kan dat in dezelfde sessie? – Ja dat kan, al raden we aan, omwille van de persoonlijke aard en een breeder perspectief door de deelname van anderen, aan om met maximaal 2 medewerkers per bedrijf per traject deel te nemen. Wil je hier meer over weten, dan bellen we graag persoonlijk met je om dit nader toe te lichten.
  5. Kan ik in termijnen betalen? – Ja, we denken graag met je mee in een betaalplan als jij die behoefte hebt.
  • Wil jij meer plezier beleven in je werk?
  • Ben jij er klaar voor om vanuit je eigen authenticiteit en waarden te werken?
  • Wil jij niet meer langer wachten om je eigen ultieme werkbeleving te creëren?

Meld je dan nu aan voor “The Journey” of boek nu jouw gratis engagement call voor meer informatie!

Wil jij meer plezier beleven in je werk?

Ben jij er klaar voor om vanuit je eigen authenticiteit en waarden te werken?

Wil jij niet meer langer wachten om je eigen ultieme werkbeleving te creëren?

Meld je dan nu aan voor “The Journey” of boek nu jouw gratis engagement call voor meer informatie!

Human Resources Lab | Judith Taanman