Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gratis Tools

Als HR Business Partner voor het MKB organiseert en creëert het Human Resources Lab
regelmatig GRATIS tools om kennis te delen, te helpen en te inspireren.
Werkboeken, extraatjes of cheatsheats vind je, onder andere op deze pagina!

De ChatGTP gids voor HR Professionals

Ontdek de HR revolutie met onze 7 zorgvuldig samengestelde en meest effectieve HR prompts! Gebruik ze in ChatGPT 4 en ervaar de magie van AI in actie binnen jouw HR rol!

DOWNLOAD HEM HIER

Irrisitable Impact werkboek

Creëer een ‘Irrisitable Impact’ met HR! De 6 tips uit dit ebook, geven je inzichten en een vliegende start om met meer HR impact je rol en organisatie naar een hoger niveau te tillen!

DOWNLOAD HEM HIER

Discover Your Potential

Ontdek jouw potentieel in de creatie van jouw werkgeluk! De kennis en oefeningen uit dit werkboek, bieden je nieuwe kennis en inzichten die je direct onzet in concrete actie!

DOWNLOAD HEM HIER

Hey, psssst…..even voor hen die zitten op te letten….

Via deze knop hieronder, kun je je opgeven voor onze special HR wachtlijst, zodat je geen enkele special deal, nieuw product meer mist en onderdeel wordt van onze inner circle voor HR profs. *winkwink*


OK!, ZET MIJ MAAR OP DIE LIJST!

Referenties

Wat anderen over ons zeggen

“Judith heeft kennis aan zaken en is een betrouwbare gesprekspartner voor zowel de werkgever als werknemer. In haar communicatie is ze zowel betrokken als professioneel wat wordt voor een heel prettige samenwerking. Wil je HR zaken professionaliseren? Zoek niet verder maar bel Judith!”
Christian Clerx
Christian ClerxZapper Group
“Meteen vanaf het begin erg prettig met Judith gewerkt. Ze schakelt snel en heeft zo veel parate kennis dat ze meteen behulpzaam kan zijn en mee kan denken op complexe HR vraagstukken. Goed georganiseerd en professioneel: van harte aanbevolen!”
Tristan Spits
Tristan SpitsOedipus Brewery
“Judith is een vrolijke wervelwind. Ze kan in ‘no time’ een HR afdeling op orde brengen of in zijn geheel uit de grond stampen. Dat heeft ze bij Enable U ook gedaan. Toen ze begon kopieerden we oude arbeidsovereenkomsten voor nieuwe en hadden we een excel spreadsheet met salarissen en nog wat informatie. Na een paar maanden liepen nieuwe procedures soepeltjes, hadden we overal templates voor en voldeden we aan alle wet- en regelgeving. Samenwerken met Judith is echt heel leuk; ze is warm menselijk, maar ook gedreven en doelgericht. Door haar karakter was ze bovendien bindend in het hele bedrijf. Zonder Judith zou Enable U niet zijn geworden wat het vandaag is. Ik raad van harte aan om met haar aan de slag te gaan; het gaat je naast veel plezier ook echte resultaten opleveren.”
Frank Arts
Frank ArtsCEO – Enable-U
“Tijdens mijn zwangerschapsverlof heb ik zonder moeite of twijfel mijn werk overgedragen aan Judith.
Ik hoopte dat zij mijn werk goed op zou pakken en het zelfs een beetje beter kon maken, maar ze heeft het een stuk beter en leuker gemaakt voor mij om terug te komen.
Rapid Circle heeft onwijs veel gehad aan haar expertise waar we nu mee verder kunnen.”
Nathalie Weel
Nathalie WeelFamilie Beekhuizen Makelaardij
Previous
Next

Dé HR Business Partner
Voor Het MKB

In een gratis consult, brengen we samen jouw behoeftes in kaart en bepalen wij samen de reis die past bij jouw organisatie, mensen en budget.


Vraag gratis consult aan