Webinars

Als HR Business Partner voor het MKB organiseert het Human Resources Lab
elke twee maanden webinars om kennis te delen, elkaar te ontmoeten en te inspireren. We stippen hierbij onderwerpen aan om ondernemers, leiders en HR professionals te helpen. Ons volgende webinar gaat over:

Werkgeluk creëer je zelf!
Met de 8 factoren die werkgeluk beïnvloeden.

Wanneer: Woensdag 9 november 2022, 09.00 uur

Voor wie: Werkgevers, Werknemers & HR Professionals

Waar: Online, via Zoom (GRATIS)

We spenderen het grootste deel van ons leven op ons werk. En voor werkgevers zijn ‘mensen’ (letterlijk) de grootste investering die zij ooit zullen doen.

Dan kun je er maar beter voor zorgen dat die werkomgeving je tijd en geld waard is toch? Zeker in de huidige markt met the ‘war on talent’….

  • Maar hoe creëer je dan je eigen werkgeluk?
  • Hoe kies je de juiste werkgever?
  • Hoe creëer je die werkomgeving waar mensen ècht gelukkig zijn, en;
  • wat kun jij als werknemer doen om werkgeluk te bevorderen?

Aan het einde van dit workshop ken jij de 8 factoren die invloed hebben op werkgeluk, hoe deze dagelijks doorwerken,  èn weet jij op welke punten jij invloed kan uitoefenen om jouw werkbeleving en werkgeluk (of die van jouw organisatie) te verbeteren.

Kortom: Je hebt helderheid over wat jij te doen hebt!

En als BONUS geven we de top 5 valkuilen bij persoonlijk leiderschap kado. Gewoon om het je nog makkelijker te maken.

Als HR manager en Eigenaar van het Human Resources  Lab heeft Judith Taanman  dagelijks te maken met geluk op de werkvloer, vanuit haar rol helpt zij dagelijks MKB organisaties bij de creatie van de ultieme werkbeleving vanuit werkgeverschap en is zij mentor voor medewerkers en HR professionals om dit ook zelf te kunnen beïnvloeden. 
 
Ben jij erbij? Schrijf je dan nu in en ontvang een automatische invite naar het GRATIS webinar en de replay!
Aanmeldformulier Webinar

Vul je gegevens in en ontvang de link naar het webinar direct in je inbox.

Elke tweede dinsdag van de maand om 10.00 uur

Toekomstige webinars

Blijf op de hoogte van toekomstige webinars. Het Human Resources Lab houdt elke tweede dinsdag van de maand om 10 uur een webinar. Op de agenda staan:

 
  • Find Your Focus – De productieve Professional – 13 December 2022
De agenda voor 2023 volgt in het laatste kwartaal.
Suggesties voor een onderwerp? Let us know.

Judith taanman

Over de host

Judith Taanman-Veenstra, oprichter van Human Resources Lab, heeft een passie voor mens en ontwikkeling. Het is haar unieke kracht om in tijden van groei en verandering, zowel ondernemer als werknemer te voorzien van praktische handvatten om de verandering succesvol te begeleiden. Door organisatie en individu te ‘empoweren’ om onzichtbare obstakels de baas te zijn, hetgeen uit te spreken wat niet uitgesproken wordt, begeleidt zij hen naar een gelukkiger en betekenisvoller werknemer- en werkgeverschap.

Judith heeft 20 jaar professionele ervaring in het MKB-werkveld, waarvan ruim 10 jaar als HR manager en business partner binnen o.a. de IT- en commerciële markten. Haar brede inhoudelijke kennis op het gebied van HR, commerciële inzicht, haar kennis van de arbeidswet- en regelgeving en gedragskennis, maakt haar een waardevolle business partner voor ondernemers en HR professionals.

Ze is bij diverse organisaties verantwoordelijk geweest voor de uitvoering van HR projecten en het opzetten en doorontwikkelen van fundamenteel HR-beleid en processen, waar deze organisaties nu nog steeds gebruik van maken. En heeft vanuit haar eigen groeiproces medewerkers en ondernemers begeleid bij en het creëren en bereiken van hun eigen groeidoelstellingen vanuit werkgeluk.

Producten

Op zoek naar de juiste HR Tools?

Wij hebben ze voor je uitgewerkt in templates en een assessment. Handig en praktisch!  

Referenties

Wat anderen over ons zeggen

Dé HR Business Partner Voor Het MKB

In een gratis consult, brengen we samen jouw behoeftes in kaart en bepalen wij samen de reis die past bij jouw organisatie, mensen en budget.