Webinars

Als HR Business Partner voor het MKB organiseert het Human Resources Lab
elke twee maanden webinars om kennis te delen, elkaar te ontmoeten en te inspireren. We stippen hierbij onderwerpen aan om ondernemers, leiders en HR professionals te helpen. Ons volgende webinar gaat over:

HRBasics!
De fundamentele checklist voor het MKB.

Wanneer: Dinsdag 9 Augustus 2022, 10.00 uur
Voor wie: Ondernemers, startende HR Professionals & office medewerkers
Waar: Online, via Zoom

H et is schrikbarend hoe slecht het is gesteld met de HR Basics binnen het MKB. 91% van mijn klanten dacht de HR fundamentals op orde te hebben, maar slechts 7% had dat ook daadwerkelijk. De HR professionals kennen natuurlijk alle fancy projecten: Performance Management, Functiehuis, Talentontwikkeling, ATS-systemen etc. Maar de HR Basics (een stuk minder sexy), en dan met name het belang van deze basics binnen jouw organisatie, worden structureel en consistent over het hoofd gezien.

Gevolg: Inefficiëntie, veel onnodige vragen, onzekerheid en onduidelijkheid onder je medewerkers, niet functionerende medewerkers, juridische problemen en boetes. Daarnaast een management dat niet kan sturen en onnodig tijd kwijt is aan randzaken en in het ergste geval kom je zelfs een due diligence niet door bij bijvoorbeeld fusies en overnames.

Het HRLab houdt zich al jaren bezig met de creatie van de ultieme werkbeleving binnen het MKB en dat begint met deze basics. Judith Taanman-Veenstra neemt je in mee in de HR Basics, zodat in elk geval jij deze op orde hebt.

LET OP: Vanwege de vakantie periode gaat het hier om een opname van een eerder gegeven webinar. Het is mogelijk het webinar te volgen, niet om te reageren.

Aanmeldformulier Webinar

Vul je gegevens in en ontvang de link naar het webinar direct in je inbox.

Elke tweede dinsdag van de maand om 10.00 uur

Toekomstige webinars

Blijf op de hoogte van toekomstige webinars. Het Human Resources Lab houdt elke tweede dinsdag van de maand om 10 uur een webinar. Op de agenda staan:

  • Rouw op de werkvloer – 11 Oktober 2022
  • Power Planning & Productiviteit!. – 13 December 2022
Suggesties voor een onderwerp? Let us know.

Judith taanman

Over de host

Judith Taanman-Veenstra, oprichter van Human Resources Lab, heeft een passie voor mens en ontwikkeling. Het is haar unieke kracht om in tijden van groei en verandering, zowel ondernemer als werknemer te voorzien van praktische handvatten om de verandering succesvol te begeleiden. Door organisatie en individu te ‘empoweren’ om onzichtbare obstakels de baas te zijn, hetgeen uit te spreken wat niet uitgesproken wordt, begeleidt zij hen naar een gelukkiger en betekenisvoller werknemer- en werkgeverschap.

Judith heeft 20 jaar professionele ervaring in het MKB-werkveld, waarvan ruim 10 jaar als HR manager en business partner binnen o.a. de IT- en commerciële markten. Haar brede inhoudelijke kennis op het gebied van HR, commerciële inzicht, haar kennis van de arbeidswet- en regelgeving en gedragskennis, maakt haar een waardevolle business partner voor ondernemers en HR professionals.

Ze is bij diverse organisaties verantwoordelijk geweest voor de uitvoering van HR projecten en het opzetten en doorontwikkelen van fundamenteel HR-beleid en processen, waar deze organisaties nu nog steeds gebruik van maken. En heeft vanuit haar eigen groeiproces medewerkers en ondernemers begeleid bij en het creëren en bereiken van hun eigen groeidoelstellingen vanuit werkgeluk.

Producten

Op zoek naar de juiste HR Tools?

Wij hebben ze voor je uitgewerkt in templates en een assessment. Handig en praktisch!  

Referenties

Wat anderen over ons zeggen

Dé HR Business Partner Voor Het MKB

In een gratis consult, brengen we samen jouw behoeftes in kaart en bepalen wij samen de reis die past bij jouw organisatie, mensen en budget.