What They Say About Us…

“Judith heeft in een hoog tempo met veel enthousiasme de gehele HR afdeling opgezet bij The Next Ad. Voordat zij kwam werden en al dingen opgepakt op het gebied van HR, maar was er geen structuur of beleid. Nu zijn de arbeidsvoorwaarden verbeterd, is er een duidelijk handboek, wordt voldaan aan de wet-en regelgeving en is er meer duidelijkheid gecreëerd voor de gehele organisatie. Dit heeft er voor gezorgd dat de volledige organisatie de volgende stap heeft kunnen zetten.

Bij het maken van besluiten neemt zij alle stakeholders in acht en zorgt zij ervoor dat iedereen gehoord wordt. Daarnaast staat ze altijd voor iedereen klaar, biedt een luisterend oor en komt met concrete oplossingen. Samen met haar heb ik mijn ambities waar kunnen maken en kan ik nu de volgende stap in mijn carrière zetten en begeleid ze mij op regelmatige basis. Ik heb tot nu toe veel van haar geleerd en al veel in praktijk kunnen toepassen.

Als je op zoek bent naar iemand die van aanpakken weet, helder voor ogen heeft welke stappen er gezet moeten worden, waarbij de medewerkers centraal staan, dan is Judith de juiste persoon!” 

Anne Vermeer, Jr. HR AdviseurThe Next Ad B.V.

“Door de groei van MoneyMonk merkten we dat we meer behoefte hadden advies op het gebied van HR. Groei in personeel vraagt in meerdere mate om professionalisering van de organisatie en hoe wij als bedrijf met ons personeel om willen gaan en de link met het HRLab was zo gemaakt. Ik voelde en merkte direct dat haar jarenlange ervaring in het HR-werkveld MoneyMonk (als Scale-up) kon helpen. Eerst terug naar de basis aan de hand van een OGSM-traject. Wat is onze missie? Wat zijn onze doelen en hoe willen we die bereiken? Welke rol hebben alle collega’s binnen ons bedrijf daarin? Met deze methodiek hebben we al enkele hele mooie stappen kunnen zetten, zoals een verbetering van de interne communicatie, het meten van onze medewerkerstevredenheid tot het organiseren van meet ups. 

Judith is professioneel en toegankelijk. Ze neemt zelf het initiatief en de bereid de zaken goed voor. Naast het OGSM-traject heeft Judith ons op vele aspecten weten te helpen verbeteren, van salarisadministratie, employee self service, RI en E tot het nog beter op orde krijgen van personeelsdossier. Ze begrijpt zowel de kant van de medewerker, als die van ondernemer. Ze bezit praktische kennis, maar is vooral ook een strategisch sparring partner voor mij als ondernemer en ik zou haar dan ook van harte aanbevelen als je verdere stappen wilt maken in de groei van je HR organisatie!”

Jasper Horstink, CEO – MoneyMonk

“Een sterk merk groeit door synergie met bedrijfscultuur. Mensen maken het merk, en niet andersom. Om een succesvolle merkstrategie te ontwikkelen én uit te voeren is het belangrijk dat alle werknemers van een organisatie (lees: merk) worden meegenomen in het verhaal. Zowel in de fase van strategievorming als in de uitvoering bleek de hulp van Judith onmisbaar.

Judith kent niet alleen de profielen (persoonlijkheden) van alle werknemers, maar kent ook de wetten en regels van het HR-vak op haar duimpje. In brainstormsessies, om de strategie vorm te geven en om een plan te bedenken voor de lancering, toonde zij zich open, proactief, energiek en betrouwbaar, maar ook kritisch.

Haar ervaring met cultuurverandering bleek bijzonder waardevol in de operationele fase. Dankzij haar advies hebben we de lancering communicatief opgesplitst in een soort 3-trapsraket, waarbij alle werknemers gefaseerd ‘ge-onboard’ werden. De adoptie en acceptatie ging daardoor heel gestructureerd en snel en ik gebruik hem nu nog steeds!” 

Abigail Jessurun, Eigenaar – Brandstax

“Wij hebben Judith ervaren als een zeer ervaren en professionele HR expert. Sinds ze bij ons aan de slag is gegaan is onze HR strategie en operatie met sprongen vooruit gegaan.

Ze heeft veel inhoudelijke kennis, weet altijd de rust te vinden om complexe uitdagingen te tackelen en is daarom een uitstekende sparringpartner. Ze probeert in alle oprechtheid, voor zowel het management als voor het team de beste oplossingen te vinden en dat wordt door beide kanten gewaardeerd.

We hebben veel ervaring gehad met andere HR professionals, maar de no-nonsense en pragmatische aanpak van Judith is voor ons een enorme meerwaarde geweest. Dankzij haar kan ik zeggen dat we het vertrouwen in een goede HR basis weer hebben teruggevonden.”

Achmed Awad, CEO –  The Next Ad B.V./Media Injection B.V.

“Judith heeft Rapid Circle ondersteund op het gebied van HR wegens zwangerschapsverlof. Ze bracht een bak aan kennis mee waar we nog lange tijd de vruchten van zullen plukken.

Bij een bedrijf waar zo’n snelle groei plaatsvindt, is er niet altijd evenveel aandacht voor de juiste invulling van processen en Judith heeft in hele korte tijd de structuur aangebracht waar zo enorm behoefte aan was. Niet alleen zijn verschillende procedures in kaart gebracht en op papier gezet, maar voldoen we nu nog meer aan wet- en regelgeving, dat mijn werk ook alleen maar makkelijker maakt. En soms heb je gewoon behoefte aan het perspectief van een buitenstaander om weer met een frisse blik naar je organisatie te kunnen kijken.

Judith heeft dit allemaal gebracht en ik kan alleen maar zeggen dat je als organisatie blij mag zijn als zij bij je aan de slag gaat!”

Esther Munsters, PM AVG/GDPR – Rapid Circle

“Judith is een vrolijke wervelwind. Ze kan in ‘no time’ een HR afdeling op orde brengen of in zijn geheel uit de grond stampen. Dat heeft ze bij Enable U ook gedaan. Toen ze begon kopieerden we oude arbeidsovereenkomsten voor nieuwe en hadden we een excel spreadsheet met salarissen en nog wat informatie. Na een paar maanden liepen nieuwe procedures soepeltjes, hadden we overal templates voor en voldeden we aan alle wet- en regelgeving.

Al snel volgde een professioneel personeelshandboek, een leaseregeling, een medewerkersontwikkelplan en nog veel meer. Ook op het gebied van werving en selectie werkte haar plan uitstekend en haalden we zelfs in een heel krappe arbeidsmarkt steeds weer pareltjes binnen. Veel van onze collega’s zeggen dat ze overstag gingen door Judith’s bruisende enthousiasme. En dat kwam telkens weer boven.

Samenwerken met Judith is echt heel leuk; ze is warm menselijk, maar ook gedreven en doelgericht. Door haar karakter was ze bovendien bindend in het hele bedrijf. Zonder Judith zou Enable U niet zijn geworden wat het vandaag is. Ik raad van harte aan om met haar aan de slag te gaan; het gaat je naast veel plezier ook echte resultaten opleveren.”

Frank Arts, CEO – Enable-U

“Tijdens mijn zwangerschapsverlof heb ik zonder moeite of twijfel mijn werk overgedragen aan Judith.

Ik hoopte dat zij mijn werk goed op zou pakken en het zelfs een beetje beter kon maken, maar ze heeft het een stuk beter en leuker gemaakt voor mij om terug te komen.

Rapid Circle heeft onwijs veel gehad aan haar expertise waar we nu mee verder kunnen.” 

Nathalie Weel, People Lead – Rapid Circle

“Judith heeft mij 1 op 1 begeleid en ik vond het erg prettig om met haar te werken. Ze heeft een duidelijke aanpak en werkt er naar toe om de gestelde doelen te behalen.

De opdrachten die zij geeft zijn erg duidelijk om mee te werken, en bij vragen neemt ze dan ook de tijd om het tot in de puntjes uit te leggen. Ze staat voor haar aanpak, weet welke stappen te ondernemen wat je ervoor nodig hebt. Dit past zij toe op een praktische aanpak zodat het ook behapbaar wordt.

Judith is altijd beschikbaar voor vragen, behulpzaam, communicatief vaardig, oplossingsgericht, is gedreven en gaat gepassioneerd te werk. Ze heeft daarnaast een open karakter en brengt altijd goede sfeer. Door haar persoonlijke begeleiding en aandacht heb ik de beschikking gekregen tot veel informatie welke ik niet had. Ze heeft mij op weg geholpen waar ik vast liep en ik zie haar als een goede coach.” 

Nike Mac Gillavry, Office Manager – MoneyMonk

Ook samenwerken aan de groei van jouw bedrijf?