Level Up & Grow

Individuele Begeleiding

Specifieke situaties en persoonlijke wensen vragen om individuele aandacht. Aan de hand duidelijke leerdoelen, die er op gericht zijn om nieuwe inzichten te verkrijgen, het beste uit jezelf naar boven te halen en het eigen talent nog beter in te zetten in een rol of functie, kijken we samen hoe we deze elementen kunnen verbinden met de groeidoelstellingen van jouw organisatie.

Door je te stimuleren het beste uit jezelf te halen en vanuit jouw eigen talent te werken, werken we samen naar een nog betekenisvollere werkbeleving!

Tijdens regelmatige 1 op 1 sessies, waarbij een veilige omgeving, openheid en oprechtheid voorop staan, help ik jou of jouw medewerker op weg naar verdere ontwikkeling op basis van eigen talent en kennis om obstakels uit de weg te halen en creëren we eigenaarschap voor het eigen groeiproces, vanuit een sterke eigen verantwoordelijkheid. 

Ik bied begeleiding bij;

  • HR Medewerkers/adviseurs die zich verder willen ontwikkelen binnen het HR vak.
  • Carrière, ontwikkel- talent- en loopbaan- en ontwikkelvraagstukken.
  • Reintegratie, werkdruk en vitaliteit

 

In Company Workshops

Ontwikkel je eigen inhoudelijke kennis door deel te nemen aan een van onze laagdrempelige workshops waarbij de HR-kennis in jouw organisatie vergroot wordt en jouw interne efficiëntie en prestaties worden verhoogd. 

Wij bieden een uitgebreide keuze aan praktische workshops om jouw unieke organisatie te versterken op de onderwerpen die jij nodig hebt.

De workshops die het HR Lab kan verzorgen zijn:

  • Diverse HR-Masterclasses: Case & dossier opbouw, Basis HR-administratie, Grip op verzuim, Wet Poortwachter, Sollicitatie bootcamp (voor gespreksvoerders), Gesprekken met medewerkers (leidinggevenden).
  • OGSM Methodiek: Maak een concreet (business) plan op 1 A4.
  • Sociale vaardigheden en samenwerking, obv DISC.
  • Talentmanagement & Teamsessies op maat op basis van de TMA Methodiek. (HRLab is gecertificeerd TMA specialist voor individuen en teams).
  • Persoonlijke Productiviteit.

Wil jij individuele begeleiding of een compleet overzicht van onze workshops, welke onderwerpen behandeld worden, praktische informatie en prijzen?

Laat een bericht voor me achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Samen bouwen aan jouw toekomst?