Create Your Work Experience

Als HR Business Partner helpt het Human Resources Lab jou bij het maken van de volgende stap van groei. Projectmatig, tijdelijk of structureel ondersteunt het HRLab met de strategische en praktische besluitvorming in jouw organisatie, alleen wanneer jij dat nodig hebt. 

Het HRlab helpt mensen en organisaties groeien, door een betekenisvolle werkbeleving te creëren, hen te verbinden, en te stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Dit resulteert in nieuwe inzichten, een duidelijk advies en concreet praktische handvatten waarop jij en je medewerkers gerichte keuzes kunnen maken. Keuzes die bijdragen aan jouw organisatie- doelstellingen en het leiden van een voldaan leven.

In een gratis consult, brengen we samen de behoeftes van jouw organisatie in grote lijnen in kaart en bepalen wij samen een reis die past bij jouw organisatie, mensen en budget.

Wat wij bieden

Explore Pack

Voor het eerst aan de slag met het HR Lab of HR er een “beetje bij” gedaan? Met dit pakket ga je op ontdekkingsreis in jouw eigen organisatie. Je krijgt inzichten over jouw eigen HR-organisatie, de obstakels die de groei belemmeren èn hoe deze opgelost kunnen worden.

HR as a Service

Dagelijks toegang tot de HR Kennis die jij nodig hebt, wanneer en op de manier hoe het jou het beste uitkomt. Of een maatwerk traject/project gericht op een of meerdere HR thema’s binnen jouw organisatie. Wij helpen jouw employee journey te verbeteren om verbinding te creëren.

Leiderschap

Wij stimuleren je om het beste uit jezelf te halen en vanuit jouw eigen persoonlijke talent te leven en werken. Zo werken we samen naar een nog betekenisvollere werkbeleving en invulling van jouw leven! Wij bieden ontwikkeltrajecten; HR vakinhoudelijk of gericht op persoonlijkleiderschap.

Samen bouwen aan jouw onderneming?