Why We Do What We Do….

Human Resources Lab is jouw externe HR business partner. Ik geloof dat mensen in de kracht van hun potentieel een beter, meer voldaan leven leiden. De juiste samensmelting van deze authentieke individuen is volgens mij hét geheim  van een succesvolle organisatie.

Mijn missie is om mensen en organisaties te helpen groeien, door een betekenisvolle werkbeleving te creëren, hen te verbinden en te stimuleren het beste uit zichzelf te halen.

Human Resources Lab werkt samen met verschillende experts om synergie te creëren tussen jouw merk, mensen, strategie en uitvoering.


Ik geloof in de kracht van ieders individuele talent. Daarom werk ik samen met energieke en gespecialiseerde (freelance) experts. Door mijn grote netwerk beschik ik altijd over de juiste expertise om je te ondersteunen in de transformatie en ontwikkeling van jouw organisatie, op het moment dat jij dat wilt en dat nodig is.

Judith

Judith Taanman-Veenstra, oprichter van Human Resources Lab, heeft een passie voor mens en ontwikkeling. Het is haar unieke kracht om in tijden van groei en verandering, zowel ondernemer als werknemer te voorzien van praktische handvatten om de verandering succesvol te begeleiden. Door organisatie en individu te ‘empoweren’ om onzichtbare obstakels zelf de baas te zijn, dat uit te spreken wat niet uitgesproken wordt, begeleidt zij hen naar een gezonder, gelukkiger, maar vooral, betekenisvoller werknemer- en werkgeverschap.

Judith heeft al 20 jaar professionele ervaring in het MKB-werkveld, waarvan ruim 10 jaar als HR-specialist binnen o.a. de IT- en Marketing branche. Haar brede kennis op het gebied van Human Resources, commerciële inzicht, haar kennis van de arbeidswet- en regelgeving en cultuur- en gedragskennis maakt haar een waardevolle business partner voor groeiende organisaties en hun directie. Zo is zij bij diverse organisaties al verantwoordelijk geweest voor het inrichten van het fundamentele HR-beleid en de bijbehorende processen, waar deze organisaties nu nog steeds gebruik van maken.

In 2019 besloot Judith haar carrière voor te zetten als zelfstandig HR-partner. Zij hoopt op deze manier bij te kunnen dragen aan het gezonde, gelukkige en betekenisvolle werknemer- en werkgeverschap van nóg meer individuen en organisaties.

Samenwerken aan een betekenisvoller werkgeverschap?